Gespreksavond over Verlies en Rouw

13 Nov 2018 - 19:30

Woerden - Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden organiseert een avond rondom rouw door verlies van een dierbaar persoon met als thema: ‘Natuurlijke gevoelens’ dat aan de orde komt door het spelen van het Gevoelens Kwartet. Heeft u enige tijd geleden een dierbare, partner, familielid, vriend(in) door de dood verloren?

Het leven kan daardoor voor u stil gevallen zijn, u bent wellicht gaan ervaren dat alles anders is. Op deze avond kijken wij met elkaar naar natuurlijke gevoelens zoals heimwee en verdriet.

Deze gevoelens kunnen pijn blijven doen en erover praten met vrienden en familie is dan niet altijd voldoende meer. Voor anderen is het niet echt te begrijpen hoe u zich voelt. Soms heeft de omgeving na een tijd minder belangstelling, terwijl uw gemis er is en u wel behoefte heeft om over uw verlieservaring te praten. Metlotgenoten gaat dit mogelijk gemakkelijker.

De avond is voor iedereen die wil praten over de overleden persoon, en over de ervaringen in die roerige tijd rond het verlies, die behoefte heeft aan een luisterend oor, die ook graag wil horen hoe anderen in een dergelijke situatie met bepaalde zaken en gevoelens omgaan en die handreikingen wil hebben hoe zij het leven weer kunnen leven zonder de ander.

Op dinsdag 13 november om 19.15. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur. Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden. Aanmelden via info@inloophuislevenmet kanker.nl of 06-14004496