Jury maakt binnenkort genomineerden bekend voor ondernemersprijs 2019

01-11-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Wie wordt de opvolger van Slagerij Rietveld tijdens de uitreiking van de Ondernemersprijs Midden Holland 2019?
In de afgelopen periode hebben diverse bedrijven, gevestigd in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een telefoontje gekregen met het geweldige nieuws dat zij zijn voorgedragen voor de Ondernemersprijs Midden Holland 2019.

De Voordrachtcommissie, die behept is met het samenstellen van een groslijst met namen van zich onderscheidende bedrijven, heeft de afgelopen maanden gezocht binnen deelnemende gemeentes naar bedrijven die pasten in de volgende categorieën: Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk.

Op donderdag 18 oktober 2018 werd het resultaat in een lijvig juryboek overgedragen aan de deskundige jury, bestaande uit Arie van Tienhoven, Peter van Vliet, Frank van Hoepen, Hans Telkamp, Bob de Bruijn, Wim Zijderlaan en Arjan Griffioen, onder leiding van  juryvoorzitter notaris Daniël Westerhuis.

De jury zal de komende periode druk bezig zijn met het toetsen van de voorgedragen kandidaten en zal uiteindelijk bepalen welke parels er dit jaar kans maken op een nominatie. De 9 genomineerden zullen medio november bekend gemaakt worden.

Tijdens de vorige editie mochten Theo, Thierry en Tony Rietveld van Slagerij Rietveld de vertegenwoordiging van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk op zich nemen tijdens de regionale verkiezingen. Slagerij Rietveld werd genomineerd in de categorie Detailhandel & Horeca. Toen zij hoorden dat zij genomineerd waren was hun eerste reactie: “We vinden het een enorme eer en zijn erg trots dat we hiervoor genomineerd zijn. We zien het als een bekroning op het harde werken en de liefde voor het vak.”.
Bent u ook benieuwd wie er dit jaar genomineerd zullen worden? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Ondernemersprijs Midden Holland door de facebookpagina van het evenement te liken: www.facebook.com/opmiddenholland.