IVN Natuurwerkdag voor iedereen

3 Nov 2018 - 09:00

Alphen a/d Rijn - Samen buiten werken is gezond, ontspannend en gezellig. Ook éénmalig of om een keertje te proberen. Dat kan op de Nationale Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersdag in het groen. IVN Alphen werkt die dag op de Spijkerboorsekade tussen Alphen en Boskoop.

Daar kunnen volwassenen en kinderen zich uitleven met licht zaag- en ruimwerk - al of niet met de boot - of met het werken aan takkenrillen. De knotwilgen hebben lage knotten, daarom zijn ze gemakkelijk te zagen. De kinderen staan onder verantwoordelijkheid van de ouders of begeleiders.

Op 3 november 2018. Tussen 9.00 en 9.30 uur wordt verzameld bij de Burgemeester Smitweg 111, 2391 NG Hazerswoude-Dorp. Op de kade staat een oranje tent voor meegebrachte spullen of extra kleding en voor koffie, cake, soep, vega en niet-vega, en een broodje hamburger of vegaburger. Dit wordt verzorgd door IVN Alphen. Mocht er een buitje vallen, dan is de tent een droge schuilplek. Aanmelden is noodzakelijk. Ga daarvoor naar www.natuurwerkdag.nl/locatie/alphen-aan-den-rijn-spijkerboorsekade