Stichting Local Care 10 jaar

10 Nov 2018 - 20:00

Bodegraven - Stichting Local Care gedenkt op zaterdag 10 november het tienjarige bestaan met een bijeenkomst. Een muzikale ontmoeting met binnen en buitenlandse gasten. Medewerkenden zijn Pieter de Jong – piano, de Herman Singers, Dick van Vliet – dwarsfluit, Wim Brands – orgel, Mirjam Vos – viool, Nienke Zaal – panfluit.

 

Op zaterdag 10 november van 20.00 uur tot 21.30 uur. Ontmoetingskerk, Spoorstraat, Bodegraven. De toegang is gratis, er zal een inzameling gehouden worden voor een zorgboerderij in de Oekraïne. Info: www.stichtinglocalcare.nl

Stichting Local Care is een ‘goede doelen’ organisatie, die kleine projecten steunt zoals een echoapparaat voor het Children’s Hospital in Rivne, Oekraïne, het ondersteunen van een bergkliniek in Pakistan en het betalen van een medische ingreep bij Andra uit Roemenië. Met het Koeien-project zijn er meer dan 30 koeien geschonken aan Pakistaanse boeren. In 2010 was er de Nacht voor Haïti.  Door muziekgezelschappen, koren en scholen werd meer dan 100.000 euro ingezameld. Hiermee werden 200 houten (aardbevingsbestendige) huisjes gebouwd.