Black Gospelconcert met Pearl Jozefzoon

14 Dec 2018 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert wederom een energiek black gospelconcert in de Adventskerk. Na het enorme succes van afgelopen jaar, zingt het Chosen Gospel Choir, onder leiding van Vladimir Pairel, samen met deze rasartiesten op onderscheidende wijze prachtige black gospelmuziek.

 

 


Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zijn geen onbekenden in de muziekwereld. Zo is Pearl onder meer bekend van de Voice of Holland waarin zij in het eerste seizoen mee deed en als tweede eindigde. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Sharon Kips won de eerste editie van X-Factor, heeft 5 albums uitgebracht en treedt regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten.

Op vrijdag 14 december 2018. Entreeprijs is € 22,50 per persoon. inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als
monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. https://www.vriendenvandeadventskerk.info