Eerste driepunter voor CVC Reeuwijk

08-10-2018 Noorden - Het moest uit de tenen komen, maar na drie wedstrijden heeft nu ook CVC Reeuwijk de eerste driepunter te pakken. NSV ’46 werd op eigen bodem met 2-4 verslagen. Dat CVC Reeuwijk met deze positieve uitslag nog aan het langste eind trok, mocht NSV ’46 zichzelf wel aanrekenen. CVC Reeuwijk was zeker niet in goede doen. Het stapelde nogal wat fouten en het mocht van geluk spreken dat NSV ’46 deze in de 1e helft niet

wist af te straffen: 0-0. Trainer Boris van Es stapte na de 1e helft dan ook hoofdschuddend van het veld. Hij kon zijn ogen niet geloven zo zijn ploeg te zien modderen. In de 2e helft pakte CVC Reeuwijk de draad beter op. En dat bracht al snel de 0-1 voor CVC op het scorebord door Moussa Kallisse.

Toch vergaloppeerde Reeuwijk zich daarna weer opzichtig in verdedigend opzicht. Robin van Koert kreeg tot tweemaal toe alle gelegenheid NSV ’46 aan de leiding te brengen: 1-2. Echter in 75e min. gaf Rafik Laaouar CVC Reeuwijk weer hoop op een goed resultaat: 2-2.

Daarna kwamen de momenten van Moussa Kallisse. In de 80e min. leverde hij puntgaaf vakwerk af. Na een soloactie in de 16 meter, waarbij hij NSV ’46-verdedigers van zich afschudde, schoof hij uit een onmogelijke hoek de 2-3 binnen. In de slotfase van de wedstrijd stiftte hij fraai CVC Reeuwijk in veilige haven: 2-4. Voor CVC Reeuwijk de eerste driepunter, die overigens wel met heel veel moeite tot stand kwam.
 

 • Bericht: André van Egdom

 
► "Dribbelen langs je tegenstanders": Moussa Kallisse op dreef in de 2e helft met 3 goals.
 
► "In evenwicht schouder aan schouder": Emiel Gerritsen (r) in actie tegen NSV '46.
 
► "Krijger in de strijd": Kevin v.d. Heuvel kwam niet ongeschonden uit de wedstrijd.