Bettine Vriesekoop start ouderenproject bij TTV Reeuwijk

05-10-2018 Reeuwijk-Dorp – Bettine Vriesekoop startte vrijdagmiddag 5 oktober bij TTV Reeuwijk het ouderenprogramma Fifty+ ViTT. Dit is een vitaliteitsprogramma dat samen met Bettine Vriesekoop en de Nederlandse Tafeltennis Bond is ontwikkeld om de sport tafeltennis bij ouderen te promoten. In het programma Fifty+ ViTT wordt er samen met leeftijdsgenoten (55+’ers) 10 weken gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten.

Tafeltennisvereniging Reeuwijk speelt hierop in en wil iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. Voordat Bettine Vriesekoop de clinic startte, praatte ze uitgebreid over de keuzes in haar tafeltennisloopbaan. Hoe ze haar slagenrepertoire ontwikkelde door vooral te kijken naar de toppers. En over haar verblijf in China om een betere tafeltennisster te worden. Een periode die vooral een tijd van afzien was, maar die ook weer snel haar de Europese titel bezorgde.

Daarna mochten zo’n 30 ouderen zelf een balletje slaan. Uiteraard begeleid en van tips voorzien door Vriesekoop. Het werd een leerzame middag begeleid door een sportvrouw, die Nederland jaren geleden in de tafeltenniswereld op de kaart zette.


• Het Fifty+ViTT-programma wordt de komende 9 lessen verder begeleid door vrijwilligers van TTV Reeuwijk. De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.00-17.00 uur in de gymzaal aan de Overtoom in Reeuwijk-Dorp. 
 

 • Bericht: André van Egdom

 
► Bettine Vriesekoop bij TVV Reeuwijk: "Ik heb keuzes gemaakt in mijn tafeltenniscarrière!"
 
► Je bent nooit te oud om te leren! En zeker als je waardevolle tips krijgt van een tafeltennisicoon.