Feestelijke paal Verhoeff-Rollmanschool in Bodegraven

03-10-2018 Bodegraven - Op maandag 8 oktober 2018 om 15.00 uur slaat wethouder Van den Heuvel samen met twee kinderen van de school de feestelijke paal van de nieuwbouw van de Verhoeff-Rollmanschool. De bouwlocatie is op Dronenpark 1 te Bodegraven, naast Dronenplein 7a.

Sinds augustus 2007 is de Verhoeff-Rollmanschool op twee locaties gevestigd.

De hoofdlocatie is aan de Julianastraat en de drie hoogste groepen hadden les in onze dependance aan Dronenpark 1. We zijn uiteraard heel blij dat we straks weer op één locatie zitten. De nieuwe school telt dertien groepslokalen en een lokaal voor de Peuterspeelzaal. De school is ontworpen door Cita Architecten.

De bouw van de school is de laatste fase van de gemeentelijke plannen voor de scholenlocatie Dronenplein. De Willibrord-Milandschool en de Prinses Beatrixschool zijn inmiddels in gebruik. De bouw van de Verhoeff-Rollmanschool gaat nu starten. In juli 2019 vindt de oplevering plaats.
Tijdens de laatste fase van de bouw start de gemeente met de inrichting van de openbare ruimte op de gehele scholenlocatie. Zodra de school opgeleverd is, wordt ook het park aan het Dronenpark opnieuw aangelegd. Voor meer informatie kunt u opnemen met de gemeente via 0172-522522 of nieuwbouw@bodegraven-reeuwijk.nl