De Zingende Zaag

7 Okt 2018 - 12:00

Nieuwerbrug - Die mooie zomer, die al haast in mei begon, lijkt nu toch voorbij. Dus staat het nieuwe seizoen voor de, veranderende, deur. Ons verblijdende bezit van twee Ibachs op drie benen (geen "poten" toch?) maakt weer een programma "Op Vleugels" mogelijk. Het zomerweer maakte het wel moeilijk om de zon voor gezien te houden en te oefenen, maar dat is toch gebeurd

 Op 7 oktober 2018. Aanvang 12.00 uur. Families van Dam, Weiland 38, Nieuwerbrug. www.de.zingende.zaag@xs4all.nl

U bent uitgenodigd voor het koffieconcert op zeven oktober aanstaande . Dat is ook het weekend van de jaarlijkse triatlon van Bodegraven . Autoriteiten , mooi weer fietsers en pootje baders hadden daarvoor al jááren de zaterdag gereserveerd . In hun wijsheid is nu voor de zondag gekozen . En in plaats van in dat geval een agrariër een flinke vergoeding te bieden voor het fietsgebruik van zijn pas gemaaide perceel snijmais laten ze daarvoor weer de N 458 deels afsluiten . De weg waaraan wij wonen .

Het keerpunt is bij hectometer paal 45,8 = ter hoogte (eigenlijk net iets eerder) van De Zingende Zaag . U kunt dus vanaf Bodegraven niet? die weg in . Als u langs de zuidzijde van de Oude Rijn naar Nieuwerbrug rijdt en daar de brug(gen) overgaat , dan zullen de verkeersregelaars dáár u ook vertellen dat de weg is afgesloten bij hm 45,8 maar tot daar kunt u de parkeerstrook gebruiken en naar ons komen . En die parkeerstrook loopt tot en met ons huis . Laat u niets wijsmaken .