Yvette de Bruin - Kaaskoningin 2018

13-09-2018 Bodegraven - Kaaskoningin 2018 is Yvette de Bruin 23 jaar, geboren en getogen in Bodegraven. Hofdames - Anouk Nauta 21 jaar en Nicole Oostdam 22 jaar oud. 

Kaaskoningin 2018

Yvette de Bruin , 23 jaar geboren en getogen in Bodegraven. Opgegroeid op de kaasboerderij van Jaap en Lineke de Bruin.

Sinds september 2017 heeft zij het dorpsleven in geruild voor de grote stad Rotterdam. Hier woont zij samen met haar vriend Ruben. Zij werkt als jeugdconsulent in het wijkteam van Schiedam, waar zij jeugdigen en gezinnen begeleidt met uiteenlopende hulpvragen. Naast haar werk is sport een grote hobby. Momenteel bereidt zij zich voor op de marathon, die zij in mei 2019 wil gaan lopen in Oeganda voor het goede doel. Zij hoopt 10.000 euro op te halen voor kansarme kinderen waar onderwijs, voeding en medicatie niet vanzelfsprekend is.

 

Hofdame Anouk Nauta

Anouk 23 jaar en dochter van René en Marion Nauta. (Eigenaren Kwalitaria Bodegraven) Opgegroeid in Bodegraven, hoewel ze daar niet altijd heeft gewoond. Ze heeft een half jaar in Barcelona stagegelopen en is net terug van vijf maanden studeren in Madrid. Daarnaast studeert ze in Leeuwarden aan de hogere hotelschool waar ze dan ook vaak te vinden is. Ze heeft veel bijbaantjes in de horeca gehad, waaronder bij restaurant "Bij Robbert" in Bodegraven in de bediening. Grote horecaliefhebber en zowel graag voor als achter de bar te vinden. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten met als favoriet in de vakantie skiën en golfsurfen. Ze vindt het leuk hofdame te zijn en weet zeker dat ze een heel gezellig weekend tegemoet gaat samen met Yvette, Nicole en alle Bodegravers tijdens deze najaarsmarkt.

Hofdame Nicole Oostdam

Nicole Oostdamis 22 jaar oud. Haar ouders zijn Jordan en Yvonne Oostdam. Ze woont in Bodegraven en heeft dat, op een jaartje Breda en 3 maanden Kaapstad na, altijd gedaan. Afgelopen zomer heeft ze haar studie internationaal Real Estate & Facility Management afgerond en werkt nu fulltime bij 2Rent4you partyservice. Ze heeft bijbaantjes gehad bij Brood & Ko en De Zoete Inval. Daarnaast zat ze dit jaar in de werkgroep van de vakantiespelen en heeft ze een superleuke week achter de rug met alle vrijwilligers en kinderen. Ze houdt van gezelligheid en vindt het leuk om te sporten en met vrienden en vriendinnen op stap te gaan. Ze heeft veel zin in de komende dagen samen met Yvette en Anouk. Dat haar vader hen begeleidt maakt het extra leuk en bijzonder.

Bron www.Najaarsmarkt2018.nl