Scholen van De Vier Windstreken - nieuwe voorzitter College van Bestuur

11-09-2018 Bodegraven-Reeuwijk De Raad van Toezicht van P.C.P.O. De Vier Windstreken heeft mevrouw drs. D.M.A.(Diana) Lorier-Kooi benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Zij zal per 15 september in dienst treden en de taken overnemen van de huidige interim voorzitter Rob Niehe. De Dacostaschool, Goede Herderschool, Pr. Beatrixschool, De Regenboog, Pr. Willem Alexanderschool en de Wegwijzer zijn scholen die vallen onder De Vier Windstreken.

De Dacostaschool, Goede Herderschool, Pr. Beatrixschool, De Regenboog, Pr. Willem Alexanderschool en de Wegwijzer zijn scholen die vallen onder De Vier Windstreken.

Mevrouw Lorier is 50 jaar en woonachtig in Leimuiden. Zij heeft ervaring als beleidsmedewerker en directeur in het christelijk voortgezet onderwijs Rotterdam, heeft vijf jaar ervaring als eindverantwoordelijk algemeen directeur bij de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs op Curaçao en is op dit moment werkzaam als directeur van het Haags Centrum voor Onderwijsadvies. Mevrouw Lorier heeft veel kennis van onderwijs en onderwijsontwikkeling en heeft ruime ervaring op het gebied van leidinggeven en bedrijfsvoering.
Mevrouw Lorier is bij uitstek de geschikte bestuurder om de komende tijd verder te bouwen aan De Vier Windstreken.
 

www.d4w.nl