Voorlichtingsavond over Psychose

1 Okt 2018 - 19:15

Alphen a/d Rijn - Mensen met een psychose verliezen tijdelijk het contact met de werkelijkheid. Een psychose is een ingrijpende ervaring voor betrokkene zelf, maar ook voor mensen uit de directe omgeving.

De gevolgen strekken ver, zeker als de psychose niet snel herkend en behandeld wordt. Vroege herkenning van de symptomen kan de ontwikkeling van een psychose voorkomen of uitstellen en de sociale en maatschappelijke gevolgen verminderen. Op deze avond spreken een ervaringsdeskundige en een GGZ professional. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

Op maandag 1 oktober in restaurant de Vrienden, Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn. Deze avond is gratis en aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur, we starten om 19.30 uur.

De organisatie van deze avond is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland. Voor meer informatie kunt u bellen met  071 514 74 20  (Stichting Lumen, ma t/m do tussen 10.00 en 14.00 uur) of mail naar: info@lumen-hollandrijnland.nl.