Open dag Driehoorne

5 Okt 2018 - 13:00

Alphen a/d Rijn - Driehoorne organiseert wederom een open dag. Deze dag valt bewust samen met de Nationale Ouderendag. Driehoorne wil hiermee een brug slaan en laten zien hoe belangrijk aandacht is voor ouderen en stelt de mens centraal in én rondom Driehoorne, Uranusstraat 34, 2402AG, Alphen aan den Rijn.

“Veel mensen kennen Driehoorne alleen van de woningen die worden aangeboden aan mensen vanaf 55 jaar. Maar er worden ook tal van faciliteiten en diensten aangeboden, die niet alleen de bewoners in staat stellen langer zelfstandig te wonen, maar die ook toegankelijk zijn voor andere inwoners van Alphen aan den Rijn. Denk aan de supermarkt, de kinderopvang, therapieën, het restaurant etc.. Al deze bedrijven zullen zich gedurende deze dag presenteren,” aldus Sita Tjepkema directeur Driehoorne.

Op vrijdagmiddag 5 oktober om 13.00 uur beginnen en de promotionele activiteiten en zullen tot ongeveer 16.00 uur duren. Daarna zal er tot ongeveer 17.30 uur nog een muzikale afsluiting zijn met een Happy Hour in de grote zaal van Driehoorne. De programma invulling wordt dichterbij 5 oktober verder bekend gemaakt. De toegang is gratis.