CVC Reeuwijk bespaart HOV/DJSCR zware nederlaag

09-09-2018 Reeuwijk-Brug - In de 2e bekerronde van de poulefase boekte CVC Reeuwijk opnieuw een ruime overwinning. HOV/DJSCR werd met 4-0 verslagen. CVC Reeuwijk had weinig te duchten van de pover spelende Rotterdammers. Het duurde tot halverwege de 1e helft voordat CVC Reeuwijk de 1-0 voorsprong te pakken had. Rafik Laaouar bediende met een verrukkelijke steekpass Moussa Kallisse, die beheerst afrondde.

Nadien zette Kevin v.d. Heuvel CVC Reeuwijk nog voor rust koppend op 2-0. Om doelpunten te kunnen maken, moet je kansen creëren. Dat ontbrak zeker niet bij CVC Reeuwijk maar deze benutten was toch een ander verhaal. HOV/DJSCR was rijp voor een fikse nederlaag, maar CVC Reeuwijk miste de scherpte het doelsaldo flink op te voeren voor een goede uitgangspositie in de laatste poulewedstrijd tegen Zwarte Pijl.

Vele kansen bleven vooral ook in de 2e helft onbenut. Hoewel Rafik Laaouar met nog twee doelpunten de eindstand bepaalde op 4-0, was dat toch een te flauwe afspiegeling van de krachtsverhoudingen in de wedstrijd. Met slechts 4 tegendoelpunten kwam HOV/DJSCR daarom nog goed weg. CVC Reeuwijk zal a.s. zaterdag moeten winnen van Zwarte Pijl om zich als poulewinnaar te plaatsen voor de knockout-fase. CVC Reeuwijk kon nog niet beschikken over Lourens Uiterwijk, echter zijn rentree zal niet lang meer op zich wachten.

• Bericht: André van Egdom

 

 
► Moussa Kallisse soleert voor het Rotterdamse strafschopgebied. Kevin v.d. Heuvel (uiterst links) ziet toe of het wat oplevert.
 
► CVC Reeuwijk viert de 1-0. De uiteindelijk 4-0 overwinning was een flauwe afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld.
 
► Joep van Keulen met een voorzet. Z'n tegenstander probeert dat nog te voorkomen.