Kaascorso aanstaande donderdag live op TV Bodegraven

09-09-2018 Bodegraven-Reeuwijk - TV Bodegraven zendt op 13 september vanaf 18.50 uur de bekendmaking van de kaaskoningin en haar hofdames live uit op TV Bodegraven. De uitzending wordt vervolgd met een tv-verslag van het kaascorso vanaf de Vrije Nesse tot en met het defilé op het Raadhuisplein.

Het kaascorso vertrekt om 18.30 uur van de Tolnasingel en gaat via de Beneluxweg, Broeksveldselaan, Grutto, Sporthoeve Cortenhoeve, Vrije Nesse, Salvatorplein, Rijngaarde, Dronenweg, over de spoorwegovergang Stationsweg, Spoorlaan, Burg. Le Coultrestraat, Wilhelminastraat, Brugstraat, Kerkstraat naar het Raadhuisplein. Daar wordt de kaaskoningin met haar gevolg rond 21.00 uur verwacht en ontvangen door het college van burgemeester en wethouders. Aansluitend maakt ze de prijswinnaars van het kaascorso bekend.

TV Bodegraven is te o.a. te ontvangen via het digitale kanaal van Ziggo op 42 en Rekam/Caiway kanaal 69. Kijk voor de overige ontvangstmogelijkheden op de website www. rtvbodegraven.nl. De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de culturele commissie en een bijdrage uit het Rabo Dichtbijfonds.