Nomineer een mantelzorger voor de mantelzorgaward

03-09-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Welzijnsorganisatie SAM reikt op 10 november de mantelzorgaward uit. Mantelzorgers zijn mensen die ongewild in de situatie komen dat ze voor iemand moeten zorgen. Bijvoorbeeld voor een gezinslid of partner.
 

SAM roept de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk op om voor 30 september een mantelzorger te nomineren voor de award via www.bodegraven.mantelzorgawards.nl Vervolgens kan er dan van 5 oktober tot 30 oktober gestemd worden op de 10 finalisten via www.bodegraven.mantelzorgawards.nl De 3 finalisten met de meeste bevestigde stemmen ontvangen op 10 november 2018 een prachtige Mantelzorg Award.

De genomineerden kunnen op allerlei manieren een mantelzorger steunen. Het gaat om kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor mantelzorgers het verschil maken. Uit alle genomineerden selecteert de jury 10 finalisten die vanaf 5 oktober mogen strijden om de Mantelzorg Awards.

De initiatiefnemers van de Mantelzorg Awards zijn het Mantelzorgplatform Bodegraven – Reeuwijk in samenwerking met stichting SAM.