Dubbel aantal kassabonnen ingeleverd

11-07-2018 Bodegraven - De ctie ‘Hierrr met je kassabon’ die liep van 15 tot en met 30 juni was volgens de Bodegraafse ondernemers- vereniging (BOV) een groot succes. Bij de supermarkt en het postagentschap aan het Raadhuisplein stonden speciale BOV-bussen klaar. Hierin konden alle kassabonnen van de deelnemende winkeliers worden gedeponeerd, voorzien van naam en telefoonnummer.

Met tien keer kans op €50 aan BOV-bonnen is daar massaal gebruik van gemaakt. Vergeleken met vorig jaar is het aantal ingeleverde kassabonnen verdubbeld!

Foto: v.l.n.r.: Mieke Burggraaff van Karwei Bodegraven met de prijswinnaars van ‘Hierrr met je kassabon’: Sjors de Lange (uit Bodegraven, kassabon Formido), mevrouw v.d. Wolk (uit Bodegraven, Trekpleister), mevrouw W.M Straver (uit Bodegraven, Verfhuis), Karen Emonds (Bodegraven, Brood en Ko), mevrouw R. van Veldhoven (Bodegraven, Jumbo), Anja van Doorn (Bodegraven, Blokker), de heer D. Verweij (Bodegraven, Hema), Heleen Smits-de Haan (Bodegraven, Shoeby). Niet op de foto: Marleen Kaptein (Bodegraven, Kamerling) en S. de Jong (Zwammerdam, AH).