Uniek weekend voor jubilerend BZ&PC Bodegraven

11-07-2018 Bodegraven - Afgelopen weekend vierde de Bodegraafse Zwem- & Polo Club haar 80-jarig jubileum. Met een vol activiteitenprogramma blikte de vereniging letterlijk en figuurlijk terug op haar verleden. Het verleden met prachtige en roemruchte hoogtepunten, werd voorafgaand aan de reünie gepresenteerd in de Droomvlucht. Voormalig kaaspakhuis van der Sterre was omgebouwd tot een bijzondere locatie waar een

themareis kon worden gemaakt. Een unieke reis waar binnenkort de beelden van online komen, maar nog lang over nagepraat zal worden.

De Droomvlucht gaf tevens veel gespreksmateriaal voor zowel oud-leden tijdens de aansluitende reünie, als voor de kinderen die op jeugdkamp gingen. Voor de jeugd was er een speciaal kamp georganiseerd in sportcentrum De Kuil, met als hoogtepunten een eigen kinder-poolparty en een heuse ouder-kind middag.

Op zaterdag kwam de vereniging opnieuw samen waar een overheerlijke barbecue werd bereid voor de (oud)-leden. Genieten van de zon was dit de perfecte aftrap voor een gezellige afsluiting. Net als bij het 75-jarig jubileum, stond ook bij dit jubileum de poolparty weer op het programma. Een afsluitend feest in het recreatiebad van zwembad de Kuil, maakte het jubileum meer dan compleet.

De organisatie kijkt met veel plezier terug op het jubileum: ‘’Er is dit weekend iets unieks neergezet, waar leden nog lang over na zullen praten. Lachende gezichten zijn een kenmerk voor een geslaagd evenement, maar wanneer oud-leden met tranen van ontroering de organisatie bedanken, dan weet je dat je als jubileumcommissie pas echt iets bijzonders hebt gedaan’’ aldus Rogier van Veen (organisatie)

Tijdens dit geslaagde weekend maakte de vereniging dankbaar gebruik van de faciliteiten van de SBAB. ‘’Een jubileum dat op deze wijze georganiseerd is, vergt veel voorbereiding. Mede dankzij de fijne samenwerking met de SBAB, zijn we erin geslaagd om voor alle leeftijden/doelgroepen een fantastisch jubileum te organiseren’’ aldus Kim de Vor (organisatie)

Met het jubileum besluit BZ&PC Bodegraven een maand vol feestelijke evenementen. ‘’Van de KUIL-CUP, tot het open water en van de zomerkampioenschappen lange baan tot de synchroonzwemjubileumshow, we hebben opnieuw laten zien waar BZ&PC groots in is: het organiseren van evenementen. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers hebben we een top maand gekend, Al zijn we voor nu blij dat we een paar weken vakantie in het vooruitzicht hebben, besluit Ellen Brunt (organisatie).