KUNSTaandenRIJN lanceert inloopatelier

15 Jul 2018 - 23:38

Woerden - KUNSTaandenRIJN lanceert een inloopatelier.  Het atelier, met de naam KUNSTKajuit, is vanaf 15 juli a.s. beschikbaar voor kunstenaars die zelfstandig willen schilderen, boetseren of andere (stofvrije) kunst willen maken.

In het atelier is ruimte voor groot werk, dat kan blijven staan tot het klaar is. Het atelier is gevestigd in een lokaal van de oude HBS, Van der Valkboumanlaan 7, vlakbij station Woerden.

Kunst maken in een gedeelde ruimte werkt inspirerend, verbindend en stimulerend. Daarom heeft KUNSTaandenRIJN het laagdrempelige atelier mogelijk gemaakt. Deelnemers kunnen voor €40 per maand een abonnement afsluiten, waarmee ze onbeperkt kunnen werken op een flexplek. Het atelier is dagelijks open van 8:00 uur-24:00 uur. Een abonnement voor €25 per maand geeft toegang op een vast dagdeel. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op de website.

Over KUNSTaandenRIJN Woerden
KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven, de RijnKUNSTprijs, enkele malen per jaar een KUNSTKafé voor schilders. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en kortlopende cursussen. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.

Onze website: www.kunstaandenrijn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/KADR.Woerden/