Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers

26 Jun 2018 - 19:30

Bodegraven - Steeds meer mensen combineren werk met mantelzorgtaken. De zorgtaken zijn voor veel mantelzorgers prima te combineren met hun baan.

Maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Dan bestaat het risico dat de zorger overbelast raakt, ziek wordt en soms zelfs voor langere tijd uitvalt. Een mantelzorgvriendelijke werkgever laat dit meestal niet gebeuren. Die gaat het gesprek aan met werkende mantelzorgers en vindt samen oplossingen om het werk en de zorgtaken te combineren. Wat zijn eigenlijk de wettelijke regelingen voor de werkende mantelzorger? Maar ook wat kan de zorger zelf doen op het werk om de lasten te verlichten? Hierover gaan we het hebben in onze volgende MOM (mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers)

Danielle Schipper van Palet Welzijn zal het thema ‘werk en zorg’ voor u inleiden. Tijdens de bijeenkomst maar ook daarna is er voldoende ruimte voor vragen en/of het delen van ervaringen.

Op 26 juni 19.30 uur! Met als thema: Zorg en Werk. Van 19.30 uur – 21.00 uur. Huis van Alles, Vromade 1B te Bodegraven (aan de kant van het plein met de skatebaan) U kunt zich voor deze avond aanmelden t/m 22 juni aanstaande. U kunt een mailtje sturen naar Brechtje Simons. Mail: b.simons@samwelzijn.nl