Katercup bij v.v. Bodegraven

9 Jun 2018 - 00:00

Bodegraven – Zaterdag 9 juni organiseert VV Bodegraven op haar complex de Katercup; een toernooi waar gezelligheid voorop staat. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van 7 spelers (6 veldspelers en 1 keeper). De duur van één wedstrijd zal ongeveer 15 minuten zijn. Bij genoeg aanmeldingen zal er een knock-out ronde zijn met een halve

finale en finale. Iedereen moet af en toe een scheidsrechter leveren

voor wedstrijden van andere teams. De halve finale en finale zullen worden gefloten door officiële scheidsrechters om de onpartijdigheid te waarborgen. Zowel heren- als damesteams zijn welkom! De organisatie zorgt voor koek en zopie. Winnen is leuk en de winnaar staat zeker niet met lege handen, maar mee- doen is misschien nog belangrijker. 's Middags zal er een breed scala aan muzikaal entertainment zijn waar de heupjes automatisch los gedraaid worden. Samen met een eersteklas BBQ en genoeg vloeibaar goud voor de dorstige man en vrouw zal dit toernooi niet snel vergeten worden.

INSCHRIJVING:
Teams kunnen zich inschrijven met uiteraard minimaal 7 spelers. De inschrijving is € 100,- en hier krijg je 10 drankmunten en 10 BBQ-pakketten voor. Ben je met meer dan 10 spelers dan kunnen er BBQ-pakketten ter plaatse bij gekocht worden.

De inschrijving sluit op woensdag 6 juni om 22:00 uur.

Inschrijven kan via katercup@vvbodegraven.nl