Extra Natuurfilm in meivakantie

1 Mei 2018 - 15:15

Alphen a/d Rijn - Speciaal voor de meivakantie hebben Parkfilmhuis en IVN Alphen de film ‘Wild’ nog eens geprogrammeerd. De toeloop bij eerdere vertoningen en de geschiktheid voor zowel volwassenen als voor de leeftijd (bovenbouw) basisschool gaven daarvoor de doorslag. Op 1 mei om 15.15 uur is dan ook een extra middagvoorstelling ingelast.

De film ‘Wild’, gaat over de Veluwe. De regisseur kreeg speciale toestemming om te filmen in niet toegankelijke gebieden. Dat leverde spectaculaire beelden op, die normaal niet te zien zijn. Zo gaat deze film over de vos, het edelhert en het wilde zwijn, door de seizoenen heen. Deze dieren krijgen jongen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn er voor de raaf, buizerd en ijsvogel. De buizerd vliegt over de prachtige landschappen van de Veluwe en van de ijsvogel komen prachtige duikscènes in beeld. André van Duin verzorgt de professionele voice-over.

‘Wild’ is gemaakt door Luc Enting, duurt 80 minuten en draait in het Parkfilmhuis, Cornelis Geellaan (in park Rijnstroom aan de Raadhuisstraat) in Alphen. Kaarten zijn alleen te reserveren via internet www.parkvilla.nl/filmhuis/ Op verzoek van Parkvilla Filmhuis werken Natuurvereniging IVN Alphen aan den Rijn en Parkfilmhuis samen bij het vertonen van natuurfilms. Bij kaarttype kunt u daarom kiezen voor ‘Normaal IVN leden’, ook als u geen IVN-lid bent. Info: Corry Dierdorp, CommunicatieIVNAlphenaandenRijn@ivn.nl, 0172 471 550 of 0172 493737.