Extra filmvoorstelling Toscaanse Bruiloft

15 Apr 2018 - 14:30

Bodegraven - Silvia Ritchi,  van één van de Bodegraafse sportscholen,  organiseert deze middag waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan het project Alpe d’HuZes.

Met het geld dat je in de RODE bus doet die bij het filmdoek staat en de opbrengst van de consumpties draag je bij aan projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patiënten die kanker hebben of het in de toekomst krijgen.  Als Alpe d’HuZes willen we de ziekte onder controle krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Iedereen die hieraan meedoet of meehelpt, kan daar trots op zijn.

Alle gelden gaan naar KWF Kankerbestrijding en worden gestort in een apart fonds op naam, Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Op zondag 15 april om 14.30 uur. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar maar wees er wel snel bij want vol is vol.  Reserveren via e-mail novabioscoop@kpnmail.nl  of 0172 650010.

De film “Toscaanse Bruiloft”  Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, het luxe, vrijstaande landhuis waar ze ook wonen, in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag.