Judoka’s Goederaad actief in Leek en Houten

10-04-2018 Leek - Op zaterdag 7 april vond in Leek (Gr) het NK judo tot 15 jaar plaats. Djedi Epping, Gianluca Marrazza en Storm van Dijk wisten zich tijdens de districtskampioenschappen hiervoor te plaatsen. Djedi Epping draaide een zeer sterk toernooi, maar moest helaas met twee verloren wedstrijden de judomat verlaten. Giancluca Marrazza en Storm van Dijk waren op dreef. Beiden haalden net de ronde om plek 3 en 4 niet.

Storm’s laatste wedstrijd verloor hij van de uiteindelijke nummer 3. Coach Eric Zwaan kijkt terug op een sterk en mooi NK gedraaid, met prachtige resultaten

10-04-2018 Houten - Op zondag 8 april traden de judoka’s de mat op in Houten. In de eerste groep eindigen Macario Kamal Ghatias en Rowen Mak beiden op een tweede plek. In de tweede groep werd Lars Leuverink 3e en Ricardo Kamal Ghatias werd 1e. In de laatste groep de beurt aan de dames. Eline van Niekerk, Claudia Kamal Ghatias en Bianca Kamal Ghatias werden kampioen op dit toernooi en eindigden op de 1e plek. Emma de Graaf deed voor het eerst mee aan een toernooi. Zij wist geen podiumplek te bemachtigen, maar voor een eerste keer heeft zij een goed toernooi gedraaid.
 

 
► V.l.n.r.: Claudia Kamal Ghatias, Bianca Kamal Ghatias, Eline van Niekerk en Emma de Graaf.