Expositie Hoek 29

20 Apr 2018 - 23:00

Bodegraven - Gastexposanten te zien bij Hoek29. Beeldend kunstenaar Louky Scheltema. Jannie Van Essen overwegend textiel en Cock van Luling beelden.

De expositie kunt u bezichtigen tot en met 7 mei 2018. Hoek29, Markstraat 29, Bodegraven. Openingstijden: dinsdag 10:00 - 14:-00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.


Louky Scheltema
Louky Scheltema is beeldend kunstenaar en maakt schilderijen, glasobjecten,
ruimtelijke kleden van vilt en zijde en buiteninstallaties. Ze heeft haar opleiding aan de Willem de Kooning academie genoten en is tevens opgeleid tot kunstdocent. Deze expositie toont zij glasobjecten gemaakt met de glasfusing techniek met de uitstraling als ware ze geschilderd, in prachtige kleuren. Louky geeft schilderles en glasfusing workshops in haar atelier in Ouderkerk aan den IJssel. Meer informatie www.loukyscheltema.com, Scheltema@kunstwaard.nl, 06-44540232.

Jannie van Essen
Jannie werkt overwegend met textiel. Met materiaal en kleur geeft zij uitdrukking aan wat haar bezighoudt en schept zij een eigen wereld. Een wereld die voor haar ruimte symboliseert. In haar werk wil zij de toeschouwer meenemen in die wereld, waarin zij zich vrij voelt als de vogels en zij zich mee laat drijven met de wolken.

Cock van Luling
Cock van Luling haalt veel plezier uit het maken van haar creaties. Een beeld wordt opgebouwd met een frame van ijzer, aluminiumfolie en schilderstape. Daarna wordt er textiellijm vermengd met een steenpoeder. De massa die daardoor ontstaat wordt gebruikt om het beeld  op te bouwen.