Korte IVN-cursus Vogelzang

10 Apr 2018 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Nieuwkoop - Deze cursus bestaat uit twee lezingen en twee excursies en is bedoeld voor mensen die nog niet zo thuis zijn in vogelgeluiden. Na elke lezing (op dinsdagavond van 20 – 22 uur) volgt een bijbehorende excursie op zondagochtend.


De eerste lezing op dinsdag 10 april en excursie op zondag15 april gaan over tuinvogels en worden gehouden bij IVN Nieuwkoop. De tweede lezing op dinsdag 17 april en excursie op zondag 22 april vinden plaats bij IVN Alphen en gaan over oever- en rietvogels.

Deelname staat voor iedereen open. Het is ook mogelijk alleen in Alphen of alleen in Nieuwkoop deel te nemen. De kosten zijn € 4 per avond voor IVN-(huisgenoot)leden of -donateurs. Voor niet-(huisgenoot)leden -donateurs is dat enkele euro’s meer. Informeer daarvoor bij de betreffende IVN-afdeling. De kosten zijn incl. koffie/thee en excursie.

Adres IVN Nieuwkoop, Kennedylaan 33A, Nieuwkoop. Na de afslag van de N231 naar de Kennedylaan metéén rechtsaf naar de parkeerplaats van het eerste (kantoor)pand. Het IVN-gebouw ligt achter dit pand. Adres IVN Alphen, Burg. Bruins Slotsingel 15, Alphen aan den Rijn, Zegersloot-Noord. Bij Kinderboerderij en Pannenkoekenboerderij.

Aanmelden voor de cursus is noodzakelijk: bij Liesbeth Bos, Alphen, em.bos@xs4all.nl, 06 12 88 35 74 of bij Anneke Hudig, Nieuwkoop, a.hudig@ivn-nieuwkoop.nl, 0172 795019.