Passie- en Paasconcert Martin Mans

23 Mrt 2018 - 20:00

Alphen a/d Rijn - ‘The Martin Mans Formation’ en de Rotterdamse Vocalgroup VOICE zingen in Het Kruispunt in Alphen aan den Rijn.

Ze zingen onder leiding van Martin Mans en brengen een programma ten gehore met indrukwekkende arrangementen van lijdens- en paasliederen zoals: ‘’t Is middernacht, Eli, Eli, Lama Sabachthani, en De Kruisweg. Daarnaast brengen ze zes delen uit Bachs beroemde Mattheus Passion ten gehore. Bijzonder daarbij zijn de solo’s van Jan Scheper en Jacqueline Meijer.

Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die op professionele wijze de zang begeleidt. Bovendien brengt hij enkele paasimprovisaties ten gehore. De sopraan Jacqueline Meijer neemt de solopartijen voor haar rekening en verzorgt een solo. De trompettist Jantine Kalkman levert ten slotte een instrumentale bijdrage. De sfeer van het concert is zowel ingetogen als uitbundig waarvoor de passie- en paasarrangementen zich goed laten lenen.

Op vrijdag 23 maart 2018. Locatie: Het Kruispunt, Van Nesstraat 2, Alphen aan den Rijn. Aanvang: 20.00 uur
Toegang: €12,50. Online en bij reservering €11,=! Leden PCOB, KBO en ANBO betalen €9,= (op vertoon van pas) en kinderen t/m 11 jaar €5,= Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903