Jolanda Malipaard en Marja Wessels bij Gast van de Week

29 Jan 2018 - 20:00 29 Jan 2018 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - Maandagavond 29 januari zijn Jolanda Malipaard en Marja Wessels te horen op Radio Bodegraven in het radioprogramma "Gast van de Week" dat van 20.00 uur tot 21.00 uur live wordt uitgezonden. Jolanda en Marja openen per 1 februari een vestiging van ZorgMies ‘t Groene Hart in Bodegraven en praten daarover met gastheer Leo Dijkmans.

 

Ze vertellen waar ze vandaan komen, welke opleiding ze hebben gevolgd, over hun hobby"s en wat ze hebben gedaan voordat ze begonnen met de mantelzorgorganisatie ZorgMies. De belangrijkste taak van hun organisatie is mensen gezelschap houden en een luisterend oor bieden. Daarnaast bieden zijn hulp met dagelijkse activiteiten en het leggen van sociale contacten. Dankzij hun hulp kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen.

Het programma wordt op dinsdag 30 januari om 22.00 uur en op zondag 3 februari om 19.00 uur herhaald. U kunt Radio Bodegraven ontvangen via de ether op 107.8 FM. Ook is ontvangst via de kabel of internet mogelijk. Kijk hiervoor op onze website www.rtvbodegraven.nl bij radio.

.