Culturele Business Borrel!

25 Jan 2018 - 17:00

Gouda - Ontmoeten, leren, kansen van samenwerken ontdekken en vooral je netwerk vergroten. Dat is in het kort gezegd het doel van deze in samenwerking georganiseerde Culturele Business Borrel. Het idee is ontstaan om bedrijven, culturele organisaties én de Goudse politiek met elkaar te verbinden en kansen te benutten.

 

 

Op 25 januari a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in het Theatercafé van De Goudse Schouwburg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via culturelebusinessborrel@goudseschouwburg.nl

Er zijn wel business clubs maar de combinatie van deze drie groepen: ondernemers, politici en culturele instellingen was er tot op heden niet en daarom hebben de directies van de vier grote Culturele instellingen de koppen bij elkaar gestoken. Nel Oskam (De Goudse Schouwburg), Erna Staal (Bibliotheek Gouda), Marc de Beyer (Museumgouda) en Willem van den Broek (Cultuurhuis Garenspinnerij) waren het al snel eens: Gouda heeft zo ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur aan de inwoners van het Groene Hart maar óók aan het bedrijfsleven. Door meer samen te werken en elkaar beter te leren kennen, kunnen er mooie samenwerkingsverbanden ontstaan waar álle betrokkenen voordeel van hebben. ‘We kunnen veel meer voor elkaar betekenen dan we nu doen, daar zijn we van overtuigd’ zegt Nel Oskam. Het initiatief wordt dan ook van harte ondersteund door Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda.