VOETBAL: vv Bodegraven bekert niet verder

31-08-09 Bodegraven bleef in de derde en laatste poulewedstrijd van het KNVB toernooi steken op een 2 -2 gelijkspel tegen DOSR .  Omdat DOSR in de twee voorafgaande wedstrijden 18 keer het net wist te vinden tegen Bodegraven slechts 14 keer  speelt de ploeg uit Roelofsarendsveen in de volgende bekerronde. 

Zowel Bodegraven als DOSR startte de wedstrijd met de wil om te winnen. In de 22 minuut wist een speler van DOSR slim het veld over te steken en de buitenspelval van Bodegraven te omzeilen. Alleen voor de keeper Thierry Rietveld aarzelde hij niet en bracht de stand op 0 -1. In de 37ste minuut kwam Bodegraven op gelijke hoogte. Kevin de Vries schoot keurig binnen na een steekpas van Ghalid Mrani. 

Het begin van de 2e helft was duidelijk voor Bodegraven. Donny de Heer en Youri Voordouw zagen echter hun schoten van dichtbij geblokt door de keeper van DOSR. In de 66ste minuut zorgde goed storen van Kevin de Vries voor onrust in de DOSR defensie. Olaf Oldenburg wist de terugspeelbal op de keeper te onderscheppen en ronde vakkundig af. In de 72 ste minuut stond er echter al weer 2-2 op het scorebord.

Een hoge voorzet werd volledig verkeerd met het hoofd geraakt door Sascha van ’t Hoog en de bal rolde net langs de paal in het doel. Na het tegendoelpunt kende Bodegraven even een mindere periode, echter de laatste 10 minuten werd alles op alles gezet om het zo nodige doelpunt te scoren.

Meer dan enkele  hachelijke momenten in het doelgebied van DOSR leverde het niet op en daarom nam Bodegraven na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter de heer Pille uit Nieuwerkerk afscheid van het KNVB beker toernooi seizoen 2009-2010. Komende zondag start Bodegraven de competitie met een uitwedstrijd bij Waddinxveen.