Open dag bij Hoeve Stein in Reeuwijk

12 Mei 2017 - 23:00

Reeuwijk - Hoeve Stein is een melkveebedrijf in de waterrijke polder nabij de Reeuwijkse Plassen. Wil je er een kijkje nemen? Dat kan! Op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei is de boerderij de hele dag geopend voor publiek.

 

De kinderen kunnen lekker rondkijken op de boerderij en in de stal met jongvee; kalfjes, geiten en schapen. Je kunt verder deelnemen aan twee activiteiten:

Wandelen met de boswachter
Op vrijdagmiddag 12 mei en zaterdagmiddag 13 mei kun je onder begeleiding van een boswachter van Staatsbosbeheer een wandeling maken in de polder waar slobeenden, krakeenden en smienten hun buik vol eten. De wandeling start om 14:00 uur en duurt 2 uur. De wandeling is gratis. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@netwerkplatteland.nl onder vermelding van ‘open dag Reeuwijk, wandeling’.

Boeren High tea
De high tea is alleen op zaterdag 13 mei en begint om 16:00 uur. De ‘boeren high tea’ kost € 6,- per persoon. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@netwerkplatteland.nl onder vermelding van ‘open dag Reeuwijk, ’.

Deze open dag vindt plaats in het kader van de EU-kijkdagen. Hierbij staan projecten die worden ondersteund door Europese subsidiefondsen centraal.