Open Ideeëndag in Nieuwerbrug

04-07-09 De IdeaCompany organiseert op vrijdag 21 augustus 2009 van 9.30 – 17.00 uur de “eerste  Open Ideeëndag” in De Ont-moeting in Nieuwerbrug (gemeente Bodegraven). Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.ideacompany.nl

Onder het motto: “Een goed idee? Doe er wat mee!” gaan de deelnemers hun eigen goede idee op deze dag verder ontwikkelen. Er zijn experts aanwezig, maar er wordt ook sterk een beroep gedaan op de kennis en kennissen van alle deelnemers. Een gerichte vorm van co-creatie.

Initiatiefnemer is Marijke Krabbenbos (37), een bedrijfskundige met jarenlange innovatie- en marketingervaring in de zakelijke dienstverlening.

Hoewel het bedrijfsleven al veelvuldig gebruikt maakt van de inbreng van consumenten of opinieleiders bij het ontwikkelen van nieuwe producten, met name met behulp van internet, is dit nog niet beschikbaar voor individuen met een goed idee. De keuze voor een Ideeëndag is bewust; het gaat om het vuur en de passie van de deelnemers en dat is op internet lastiger over te brengen.

De Ideeëndag staat open voor iedereen met een goed idee. Of het nou een commercieel idee is, een verbeter-de-wereld-idee of een idee voor je eigen loopbaan. Wel moeten de deelnemers bereid zijn hun idee én hun kennis en netwerk te delen met de andere deelnemers.  Want daarin zit het geheim van dit initiatief: iedereen helpt elkaar.