VOLLEYBAL: Heren VSTS starten jaar met winst en verlies

20-01-09 Binnen een week tijd stonden er voor Hans Anders Bodegraven VSTS heren 1 maar liefst twee wedstrijden op het programma. Op maandag avond traden de mannen in het veld tegen VOC uit Maarssen.

Na de eerste serviceserie van spelverdeler Teun Vink stond VSTS direct vijf punten voor en was de toon voor de wedstrijd gezet. Gedurende de eerste drie sets speelde VSTS sterk en zette het de ploeg uit Maarssen constant onder druk.

Mede dankzij goed serveerwerk haalde VSTS deze sets vrij gemakkelijk binnen. Maarssen kon in deze laatste set nog wel wat beter bij blijven, en zo haalde VSTS in de eerste wedstrijd van 2009 meteen een 4-0 overwinning en vijf zeer welkome punten binnen.


Op zaterdag stond de uitwedstrijd tegen de nummer 2, Jupiter uit Oudewater, op het programma. Na het goede resultaat eerder in de week hoopten de heren op een stuntje tegen deze sterke ploeg. De ploeg uit Oudewater speelde zeer sterk en maakte nauwelijks fouten, waardoor VSTS constant onder druk bleef staan.

Al snel bleek dat deze druk voor de ploeg te groot was en dat er aan Bodegraafse kant wel de nodige fouten gemaakt werden. Nadat de eerste set met duidelijk verschil verloren was werd  het verschil met Jupiter groter en ook de tweede, derde en de vierde set moest VSTS uit handen geven.

Eindstand 4 -0