Politie zoekt getuigen in onderzoek naar mishandeling

15-01-09 De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen in een onderzoek. Twee 16-jarige jongens uit Bodegraven deden 2 januari aangifte dat zij op woensdag 31 december 2008 rond 12.40 uur op de Oud Bodegraafseweg waren mishandeld door een man.

De politie startte een onderzoek en hoorde woensdag 14 januari een 35-jarige man uit Bodegraven als verdachte. De lezingen van hem en de jongens lopen uiteen. De verdachte bekende wel dat hij de jongens stevig had toegesproken en één van hen bij de kleding had gepakt, maar ze niet had geslagen en geen keel had dichtgeknepen zoals de jongens verklaarden.

De politie hoopt aan de hand van getuigenverklaringen daar meer duidelijkheid over te krijgen. Mensen die getuige zijn geweest van het incident wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Bodegraven. Dit kan via 0900-8844. Met name wil de politie graag in contact komen met een vrouw die daar met twee witte honden was. Zij werd aangesproken door de man die haar aansprak over het gedrag van de jongens. Die liepen vuurwerk af te steken.