Tweede oefenzege voor CVC Reeuwijk

17-08-2019 Reeuwijk-Brug - CVC Reeuwijk boekte zaterdag de 2e oefenzege in de voorbereiding richting nieuwe seizoen. Op Sportpark Groene Zoom werd Maasdijk met 4-0 verslagen. Eerder - donderdagavond - zegevierden de Reeuwijkers met dezelfde cijfers over Zevenhoven. Afgelopen zaterdag speelde CVC nog zonder Moussa Kallisse en ook Joep van Keulen, Thomas van Dijk en keeper Ruben van Delft waren niet van de partij.

Voetbalclubs pakken de draad weer op

13-08-2019 Bodegraven/Reeuwijk/Driebruggen - Langzamerhand pakken de voetbalclubs uit onze gemeente met hun selecties de draad weer op met de voorbereiding op de naderende competitie. Afgelopen zaterdagmorgen trainde CVC Reeuwijk op eigen veld. Trainer Boris van Es, die zijn tweede seizoen ingaat bij de Reeuwijkers, ging aan de slag met een bijna voltallige selectie. Ook WDS gebruikte de zaterdag om met de training te starten.

Podiumplek voor Sven Strijk in Leiderdorp

12-08-2019 Leiderdorp – Sven Strijk (foto) is afgelopen zondag 11 augustus derde geworden tijdens de Stayer Sprint in Leiderdorp. De Stayer Sprint is een triatlon over 750 m zwemmen, 23 km fietsen en 5 km hardlopen. De winnaar werd Thomas Cremers uit Elst. Hij kwam in 1:02:23 over de finish. Wouter Dijkshoorn pakte de 2e plek met een achterstand van 0.49 op de winnaar. Sven Strijk werd derde in 1:04:52. De Bodegraver moest tijdens het laatste onderdeel

Gezellige informatieve middag voor chauffeurs Automaatje

08-08-2019 Bodegraven-Reeuwijk - AutoMaatje nodigde afgelopen dinsdag haar vrijwillige chauffeurs uit in de Grote zaal van Rijngaarde. De chauffeurs werden verwelkomd door coördinatoren Irmgard Bergsma en Bert van Middelkoop. Er werd informatie verstrekt over nieuwe verkeersregels en na afloop was er een barbecue.

Oranjevereniging ‘De Meije’ organiseert 54e Rabo-Meijeloop

08-08-2019 Meije - Maandagavond 26 augustus organiseert Oranjevereniging 'De Meije' voor de 54e keer de Rabo-Meijeloop. De start is om 19.30 u. voor alle afstanden bij de Hollandse Boerderij, Meije 63 te Bodegraven. Gestart kan worden op de 2, 6,5 of 15 km. De inschrijving kan vanaf 18.30 tot 19.15 uur bij de start. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,00. Keerpunt van de 6,5 km is voor de rotonde bij de

ESTO en Rohda ’76 wijken uit naar veld v.v. Bodegraven en CVC Reeuwijk (Update)

08-08-2019 Bodegraven - Het gereedmaken van de nieuwe kunstgrasvelden bij ESTO en Rohda ’76 heeft enige vertraging opgelopen. Op dit moment kunnen deze velden nog niet vrij worden gegeven voor de trainingen die ESTO als Rohda ’76 de komende dagen voor hun selecties hebben gepland. Ook op de natuurgrasvelden is dat nog niet mogelijk. Die krijgen even nog wat rust. Toch is er voor beide clubs een oplossing gevonden.

SGP en Burgerbelangen stellen vragen over bouw Aula

06-08-2019 Tempel - De fracties van de SGP en de lokale partij Burgerbelangen hebben 26 juli vragen gesteld over de voorgang van de bouw van de Aula aan de Schinkeldijk in De Tempel.
De nieuwe aula op de begraafplaats aan de Schinkeldijk in Reeuwijk had al in april 2019 opgeleverd kunnen worden als de bank zich niet als financier had teruggetrokken. Vanwege financieringsproblemen is de bouw in februari gestopt.

Najaarsmarkt heeft voor jong en oud een leuk programma

06-08-2019 Bodegraven - De Evenementen Commissie Bodegraven (ECB) organiseert van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september de Najaarsmarkt. Vier dagen lang feest, met een afwisselend programma vol vertrouwde en nieuwe activiteiten. Jarenlange tradities rondom de Kaaskoningin gaan hand-in-hand met vernieuwing. Zo krijgt de Kaas- en Bloemenshow een nieuwe setting en op zaterdag is er vanaf 11.30 uur voor het eerst een

Groenteverkoop op de Hortus Populus

06-08-2019 Bodegraven - De streekmarkt in de Kerkstraat in Bodegraven gaat komende zaterdag niet door. Wat betreft de groenten is deze verplaatst naar de Hortus Populus. Iets verder weg, maar ook erg gezellig. In een stand heeft Hortus Populus een groot aantal groenten klaar staan. Aardappels, wel 5 soorten bonen, courgettes, tomaten, uien, knoflook, sla, andijvie, spruiten, bieten, wortelen. Vers uit de grond, met rust en zonder bestrijdingsmiddelen geteeld.

Ondernemersfonds investeert nog niet in duurzaamheid

05-08-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Het ondernemersfonds Bodegraven-Reeuwijk heeft ruim 4 ton in kas. In 2018 is 216.000 euro besteed aan investeringen in cameratoezicht, AED's, glasvezel, leuke aankleding en activiteiten in de dorpscentra en centrummanagement. Dat is te lezen in Quartaal Magazin van Ondernemers Platform

Inhoud syndiceren