Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitnodiging deelname aan atelier-kunstroute

1 februari - 08:00 - 1 maart - 17:00

De atelier-kunstroute op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 nadert met rasse schreden. Alle lokale kunstenaars openen in dit weekend hun deuren om te tonen wat er in de afgelopen periode gemaakt is. Om ook de editie 2020 tot een groot succes te maken nodigt de “KunstKring Bodegraven-Reeuwijk” kunstenaars uit om in te schrijven.

Kunstrouteboekje
Ook dit jaar worden kunstroute-boekjes gedrukt met daarin beschrijvingen van alle kunstenaars. In alle kernen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt het boekje huis aan huis verspreid. Dit i.s.m. met de BOV die in deze periode ook hun waardebonnen-actie houdt. Naast de papieren uitvoering is er dit jaar ook een digitale uitvoering beschikbaar. Een expositievlag krijgt de kunstenaar in bruikleen. Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

Geen expositieruimte?
Voor de kunstenaars die geen expositieruimte hebben is een gezamenlijke locatie beschikbaar. Ook als groep kan men meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet persé inwoner van onze gemeente te zijn).

Het aanmeldingsformulier staat op de website www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl/aanmelden-kunstroute/ De inschrijving sluit op 23 februari 2020.

Overzichtstentoonstelling op 8 mei
Op vrijdag 8 mei start om 20.00 uur de Kunstroute met de opening van de overzichtsexpositie in het Evertshuis.
Deze expositie duurt tot dinsdag 26 mei en alle kunstenaars kunnen hieraan met 1 kunstobject deelnemen.

0 Shares

Gegevens

Begin:
1 februari - 08:00
Einde:
1 maart - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl
Sluit Menu