Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Duo-expositie bij Kooijman Interieurs

11 februari - 10:00 - 11 maart - 17:00

KUNSTaandenRIJN organiseert een duo-expositie met fotograaf Peter van Haastrecht en kunstschilder Diny van der Aalsvoort.

Te zien van 1 februari tot 1 augustus bij Gladzo Parket & Kooijman Interieurs aan de Touwslagersweg 14 in Woerden. Beide kunstenaars hebben een bijzonder oog voor detail en laten dit ieder op een eigen manier zien.

Peter ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor fotografie. Eerst door met zijn vader op pad te gaan en later door zelf met fotografie te experimenteren. Deze fotograaf is bijna altijd buiten te vinden. Met oog voor detail legt hij de natuur in al haar schoonheid vast. Geen jaargetijde ontsnapt aan zijn lens en zijn unieke kijk op de wereld levert soms magische beelden op. Peter is lid van de Fotoclub Iris.

Diny van der Aalsvoort uit Woerden toont haar kleurrijke betrokkenheid met – vaak schrijnende – sociale situaties in de wereld in een combinatie van tekenen, schilderen en collages. Haar ideeën voor dit werk komen uit de krant en uit reisverhalen.

 

Nadat ze in Woerden kwam wonen volgde ze in de jaren 1996 tot en met 2015 teken- en schilderlessen bij Corien Kuyper. Van september 2015 tot september 2018 volgde ze een opleiding bij Nieuwe Akademie Utrecht (NAU). Diny is ze lid van de Kunstkring Woerden.

Info: www.kunstaandenrijn.nl

0 Shares

Gegevens

Begin:
11 februari - 10:00
Einde:
11 maart - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.kunstaandenrijn.nl

Locatie

Gladzo Parket & Kooijman Interieurs
Touwslagersweg 14
Woerden,
Sluit Menu