Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

“Gast van de Week”

25 Mrt 2019 - 20:00

Bodegraven - In het rechtstreekse radioprogramma “Gast van de Week” heeft Leo Dijkmans de kunstenaars, Marry Buiks en Renske Koster, te gast.

 

Workshop Sportnetwerk Bodegraven

26 Mrt 2019 - 19:30

Bodegraven - Als vrijwilliger binnen een sportvereniging kan je weleens ergens tegenaan lopen. Tijdens de bijeenkomsten van het sportnetwerk gaan wij in op vragen vanuit de praktijk, met iedere keer een ander thema. Deze avond staat in het teken van vrijwilligerswerk, de werving van vrijwilligers en de binding daarvan. Graag nodigen wij jou uit om hierbij aanwezig te zijn!

 

 

Gratis lesmateriaal over Zorg en Welzijn

26 Mrt 2019 - 23:00

Bodegraven - Werkgeversorganisaties uit Zorg en Welzijn slaan opnieuw de handen ineen en breiden het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ uit. Eerder ontwikkelden zij al een algemeen lespakket om middelbare scholieren kennis te laten maken met de veelzijdigheid van werken in Zorg en Welzijn. Dit bleek een groot succes: ruim 2.000 scholen vroegen het lesmateriaal aan en daarmee maakten ruim 200.000 leerlingen gebruik van het pakket. Vanaf vandaag is dit lesmateriaal ook beschikbaar voor basisschoolleerlingen.

Lezing “Consumering in grootmoederstijd”

27 Mrt 2019 - 20:00

Reeuwijk - Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk organiseert een bijzondere avond voor haar donateurs én voor ieder die interesse heeft in de geschiedenis van het conserveren. Mevrouw Carolina Verhoeven van het Culinair Erfgoed Centrum houdt die avond hier een boeiende lezing over.

Minisymposium ‘Informatieplicht Energiebesparing’

28 Mrt 2019 - 16:30

Gouda - In juli 2019 wordt de Informatieplicht Energiebesparing van kracht. Om ondernemers in het mkb de achtergronden en werking van de nieuwe regelgeving uit te leggen, wordt een minisymposium gehouden over deze ‘omgekeerde bewijslast’ in de Wet milieubeheer. Hoofdspreker is Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad.

 

 

Historische Kring

28 Mrt 2019 - 20:00

Bodegraven - Fotopresentatie met als onderwerp “Kaasfabriek Oud Holland”. De foto’s worden op een groot scherm vertoont en het commentaar wordt verzorgt door Maarten Molenaar. De toegang is gratis.

 

Lezing door Tommy Wieringa

28 Mrt 2019 - 20:30

Bodegraven - Tommy Wieringa schreef drie romans alvorens hij in 2005 doorbrak bij het grote publiek met Joe Speedboot (F. Bordewijkprijs, 2006). Essays en beschouwingen verschenen in onder meer

 

 

Kunstenaarsborrel

29 Mrt 2019 - 19:30

Bodegraven - Namens de Culturele Commissie Bodegraven - Reeuwijk organiseren Marry Buiks en Renske Koster een Kunstenaarsborrel. Tijdens het Kunstenaarscafé willen Marry en Renske met u van gedachten willen wisselen over hoe we kunst, in de breedste zin van het woord, in onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk aandacht kunnen geven. Wat moeten we doen om belangstellenden, bezoekers, toeristen, liefhebbers van kunst, wandelaars etc. naar ons Dorp te trekken?

Flashback ’94 – Vakantieleed op Myconos

29 Mrt 2019 - 20:00

Bodegraven - Het komt een ieder vast wel eens bekend voor: Je arriveert op je vakantiebestemming en denkt is dit wat ik heb geboekt?? Het zag er bij het reisbureau zo veel mooier uit…. Zo ook op Myconos, waar twee stellen arriveren die dezelfde caravan blijken te hebben gereserveerd.

 

Orgelconcerten in de Adventskerk

29 Mrt 2019 - 20:00

Alphen a/d Rijn - De organist/pianist Bert van de Brink zal deze avond een afwisselend programma verzorgen. Bert van de Brink is een veelzijdig musicus. Naast orgel en piano speel Bert ook accordeon en hammondorgel. Hij kwam al heel jong in contact met grote pianisten, waaronder Jules de Corte.