Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

Passie en Paasconcert

20 Mrt 2019 - 20:00

Waarder - ‘The Martin Mans Formation’ zingt onder leiding van Martin Mans in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder. Het Chr. Jongerenkoor Glory onder leiding van Mark Brandwijk vult de gelederen aan.

 

Lezing Oorlogssporen in Duin en Polder

20 Mrt 2019 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Weinig bekend is dat tijdens de oorlog ook in het achterland verschillende verdedigingslinies werden aangelegd. Zo liep dwars door Zuid-Holland een linie van ondergelopen land, de Vordere Wasserstellung. De sporen die bewaard zijn gebleven van loopgraven en stellingen zijn op veel plaatsen nog zichtbaar in het landschap.

 

Kunstbusreis – Amsterdam en Den Haag

21 Mrt 2019 - 00:00

Bodegraven - In het kader van het Rembrandtjaar 2019 heeft de werkgroep van de kunstgroep twee mooie musea uitgekozen:

 

 

Bingo ABVB

21 Mrt 2019 - 13:45

Bodegraven - Het bestuur van de ABVB organiseert een Bingo- middag in de nieuwe zaal van Rijngaarde. Alle senioren uit Bodegraven en omstreken zijn van harte welkom. Entree voor leden kost € 1,00 en voor niet leden € 3,00 inclusief 1 lot. Voor koffie/thee en een drankje met hapje wordt gezorgd. Wij van het Bestuur hopen dat u allen komt dan wordt het vast een gezellige middag. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen.

Cursus Omgaan met psychose

21 Mrt 2019 - 19:30

Voorhout - Een psychose is een ingrijpende ervaring voor betrokkene zelf, maar ook voor mensen uit de directe omgeving. In deze cursus staat het verminderen van de belasting van familie en naasten centraal. Ook is er ruimte voor uitwisseling en lotgenotencontact. Voorafgaand aan de cursus vindt een kennismakingsgesprek plaats.

Feestelijke stijldansavond

22 Mrt 2019 - 19:30

Bodegraven - Bij SAM in Rijngaarde is verbouwd en dat willen we vieren !! De voetjes gaan van de vloer. Danskoppels kunnen samen de nieuwe vloer uitproberen met dancemaster Harry Swart en zijn vaste danspartner Margje als uw gastheer en gastvrouw voor deze avond.

Film – Klanken van Oorsprong

22 Mrt 2019 - 20:30

Bodegraven - In 2019 combineert het Evertshuis diverse activiteiten in het kader van het thema INDONESIË. De documentaire ‘Klanken van Oorsprong’ vertelt het verhaal van verschillende artiesten met een Nederlands-Indische achtergrond. Samen met meer dan 350.000 andere Indische Nederlanders moesten zij tussen 1945 en 1962 gedwongen terug naar hun oorspronkelijke vaderland: Nederland.

Grote Schoonmaak! - Nieuwerbrug

23 Mrt 2019 - 10:00

Nieuwerbrug - Landelijke Opschoondag Nieuwerbrug. Dus dan een keertje niet de auto wassen, maar het dorp aanvegen. Zorg dat je de boodschappen vóór 10 uur binnen hebt, want dan begint het.

 

 

Steentje bijdragen aan groene wereld

23 Mrt 2019 - 10:00

Alphen a/d Rijn - Iedereen kan eenvoudig een steentje bijdragen aan een groenere leefomgeving: tegel eruit, plant erin! Tuinen krijgen zo niet alleen meer sfeer, maar ze zijn bijvoorbeeld ook beter bestand tegen de gevolgen van klimaatverandering. Om je op de goede weg te helpen organiseert tuinvereniging Groei & Bloei samen met Intratuin de inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin!’.

Zwerfafvalchallenge

23 Mrt 2019 - 13:31

Bodegraven-Reeuwijk -Tijdens de landelijke Opschoondag gaan overal in Nederland vrijwilligers aan de slag om het zwerfafval in de directe omgeving op te ruimen. Ook in Bodegraven-Reeuwijk. Het beste initiatief in ieder dorp wint een Zwerfafvaltaart, die langs wordt gebracht door de dorpswethouder. Bovendien is er de Zwerfafval Wisselbokaal te winnen