Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

The Murphy Jets in Grand Café Concordia

8 Dec 2019 - 15:00

Haastrecht - Een muzikale reis door de tijd, vanaf de jaren 60 tot de vroege jaren 70, zo is dit optreden van The Murphy Jets kort en krachtig samen te vatten. Een origineel Goud van Oud-repertoire, dat door (inmiddels) oud, maar ook door jong hoog gewaardeerd wordt.

WorshipChurch in De Zon

8 Dec 2019 - 19:30

Bodegraven -  Elke 2e zondagavond van de maand wordt er een WorshipChurch dienst en korte overdenking georganiseert. Wat is leuker dan met elkaar God te Prijzen in een Worship dienst in De Zon. Daar wordt je blij van....! Iedereen is welkom dus kom een keertje kijken.

Demonstratie bloemstyling Kerst

9 Dec 2019 - 19:00

Aarlanderveen - Zo vlak voor de Kerst geeft Roxanne van Schellen een demonstratie bloemstyling. Deze meesterbinder laat op inspirerende wijze zien hoe je bloemen en groen kunt gebruiken om er sfeervolle kerststukken van te maken. Deze avond kun je ontspannen gaan zitten en je laten inspireren. Roxanne maakt meerdere stukken. Na afloop worden de gemaakte stukken verloot. Roxanne neemt ook materialen mee, zodat u deze kunt kopen en thuis zelf aan de slag kunt.

 

Kerstconcert De Gouwestem

9 Dec 2019 - 20:00

Bodegraven - Mannenkoor De Gouwestem geeft een Kerstconcert met The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans, Anja van der Maten - hobo en Marjolein de Wit - fluiten, Mark Brandwijk - vleugel/orgel en Wim de Penning - synthesizer

Op 9 december 2019 Dorpskerk, Bodegraven. Aanvang 20.00 uur. Kaarten aan de kerk: €15,00. In de voorverkoop €12,00. kinderen -16 jr.   €6,00.  Kaarten: www.degouwestem.nl

John van Dijk in Gast van de Week

9 Dec 2019 - 20:00 9 Dec 2019 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - Teruggeven aan de maatschappij is een belangrijk DNA van John van Dijk. Deze Kerst willen John en zijn team op zaterdag 21 december om 19.30 uur een heerlijk kerstdiner organiseren voor een aantal alleenstaande ouderen.
John van Dijk is maandagavond 9 december van 20.00 uur tot 21.00 uur te gast

Inschrijven Parkvilla wintercursussen van start

9 Dec 2019 - 23:00

Alphen a/d Rijn - Onder het motto ‘Creativiteit is voor iedereen en daag jezelf uit’ kan iedereen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe wintercursussen van Parkvilla. Er zijn tal van cursussen op het gebied van tekenen, schilderen, dans, ontspanning, beeldhouwen, keramiek, kunstbeschouwing, filmanalyse, storytelling, theaterimprovisatie, creatief schrijven, literatuurclub, (digitale) fotografie en maak je eigen website.

Gespreksavond over Verlies en Rouw

10 Dec 2019 - 19:15

Woerden - Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden organiseert de Rouw Ontmoetingsgroep rondom verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook. Dit is de derde avond in een cyclus van zes en op deze avond staan de feestdagen centraal. Hoe ga jij de feestdagen tegemoet? Wat denk jij nodig te hebben en kun je ook iets organiseren?. Wat kun je meemaken in een rouwproces?

Inloop Fibromyalgie patiënten

11 Dec 2019 - 10:00

Gouda - “Fibromyalgie is een reumatische aandoening van het bewegingsapparaat. Het wordt ook wel ‘weke-delen reuma’ genoemd omdat er geen ontstekingsactiviteit aanwezig is. Vooral spieren, bindweefsel en pezen zijn erbij betrokken. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren.

Kerst bij Kidsclub

11 Dec 2019 - 14:30

Woerden - Ze doen leuke spelletjes in Kerstsfeer, maken kerstkaartjes en versieren potjes voor waxinelichtjes, kortom, ze maken er weer een leuke middag van. Je bent van harte welkom en je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen! De middag is in ons Inloophuis dat deze middag helemaal alleen voor de Kidsclub is.

Kersviering voor senioren

11 Dec 2019 - 14:30

Nieuwerbrug - Ook dit jaar wordt er weer een kerstviering georganiseert voor senioren. Ze bveginnen met koffie/thee en daarna is er een viering in de kerk. Daar zal Ds. Nathan Noorland een meditatie houden en er is muzikale medewerking van pianist Dennis de Bruyn met zangeres Simara van der Vlist. Er is genoeg ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen. Na de viering is er een gezamelijke broodmaaltijd.