Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

Kunstbusreis – Leiden en Den Haag

14 Nov 2019 - 09:00

Bodegraven - Leiden: Museum De Lakenhal Museum De Lakenhal is sinds 1874 het gemeentelijk kunstmuseum van Leiden en is in 2019 heropend na een uitgebreide verbouwing. In het Rembrandtjaar 2019 kunt u o.a. de tentoonstelling ‘Jonge Rembrandt 1624 – 1634’ bekijken. Den Haag:

 

Ukkieconcert (2+)

15 Nov 2019 - 09:30

Bodegraven - Muziek maken is leuk! Peuters gaan samen met hun (groot)ouders op muzikale ontdekkingsreis: samen zingen, spelen en bewegen. Kinderen leren en ontdekken nieuwe geluiden, verhalen en bewegingen.

 

 

Expositie Stilleven

15 Nov 2019 - 12:00

Gouda - De tentoonstelling toont een vernieuwend beeld van het Nederlandse en Belgische stilleven van omstreeks 1870 tot nu en onderzoekt de betekenis voor kunstenaars. Is het voor Jan Sluijters, Rik Wouters, Pyke Koch, James Ensor, Erwin Olaf de ultieme expressievorm?

Tweede mini-cursus Natuuracademie

15 Nov 2019 - 12:00

Reeuwijk - Een mini-cursus bestaat uit twee dagdelen, één binnen en een buiten, en is afzonderlijk te volgen. Een unieke kans om meer te weten te komen over dit natuurgebied, zo dicht bij huis. Ontwikkel de Reeuwijkse Plassen als leefgebied voor vogels!

Expositie Annemiek Visser

15 Nov 2019 - 18:00

Zegveld - Kunstschilder Annemiek Visser schildert bijna 35 jaar. Ze volgde schilderlessen bij de bekende Woerdense kunstenaar Henk Schippers. Later waren onder meer Jan Vermaat en Peter Kempeneers bij De Schilderclub Woerden Haar stijl is ‘veelzijdig, divers en kleurrijk‘. Ze houdt van magisch surrealistische kunst en dat is terug te zien in haar werk.

Twelve Sixteen Party

15 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Dit jaar komen er weer nieuwe feesten in De Zon. We gaan de zogenaamde tienerfeesten weer opnieuw leven in blazen. Met lokale DJ`s en als het een beetje gaat lopen, ook artiesten die bekend zijn! Hou onze website, Instagram en/of Facebook in de gaten

Film - Alles is Liefde

15 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Klaasje (Wendy van Dijk) is gescheiden van Dennis (Peter Paul Muller) nadat hij haar heeft bedrogen met de juf (Chantal Janzen) van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt (Valerio Zeno). Simone, de beste vriendin van Klaasje (Anneke Blok) is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted (Thomas Acda) voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig.

Film – Capharnaüm

15 Nov 2019 - 20:30

Bodegraven - Hij moet minstens 12 jaar zijn, constateert de dokter die Zain onderzoekt. De jongen oogt een stuk kleiner, maar al zijn melktanden zijn gewisseld. Zijn geboortedatum is niet te achterhalen:

Intocht Sinterklaas Bodegraven

16 Nov 2019 - 10:00

Bodegraven - Het wordt dit jaar nog spectaculairer weet de organisatie te melden.  Om 14.00 uur komt de pakjesboot aan in de sluis van Bodegraven. De beste plek om de Sint en Pieten goed te zien, is aan de Rijnkade-zijde van de Brug.

 

 

 

Vogels van de Reeuwijkse Plassen

16 Nov 2019 - 10:00

Reeuwijk - Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling in het gebied. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel!