Actie

Nieuwe activiteit in De Kuil

1 Mei 2018 - 11:00

Bodegraven - Nieuwe activiteit in Meivakantie. Voor de kinderen wordt er een geheel nieuwe wateractiviteit georganiseerd in het wedstrijdbad van Sportcentrum De Kuil, namelijk zwemmen met een onderwaterscooter.

 

Opening zwembad de Fuut

28 Apr 2018 - 09:00

Reeuwijk - De Fuut is ontwaakt uit zijn winterslaap. Vanaf 28 april a.s. kunnen we weer dagelijks genieten op deze unieke stek. Had je vorig jaar een abonnementspasje? Deze kun je weer gewoon laten activeren vanaf zaterdag 28 april dagelijks tijdens openingstijden aan de kassa. Om wachtrijen voor de kassa te voorkomen hebben wij een extra avond ingepland voor de abonnementen verkoop. Niet vergeten, pasjes abonnement en pinpas meenemen!

Romeinse Bierveldtocht De Molen

5 Mei 2018 - 09:45

Bodegraven - Deze Romeinse bierveldtocht begint in Alphen aan den Rijn en loopt via Castellum Albanianae. We wandelen langs de Romeinse Limes, de Oude Rijn oftewel de Noordelijkste grens van het Romeinse Rijk.

 

Stadswandeling door GILDE en IVN

21 Apr 2018 - 14:00

Alphen a/d Rijn - Gilde- en een IVN-gids in Alphen brengen cultuur en natuur onder de aandacht tijdens een gezamenlijke stadswandeling op 21 april. Start om 14.00 uur bij het Oude Raadhuis, Burgemeester Visserpark 28-32, Alphen aan den Rijn. De terugkomsttijd is rond 16.00 uur. De wandeling  staat open voor iedereen.

IVN-vogelkijkwandeling Zaanse Rietveld

22 Apr 2018 - 10:00

Alphen a/d Rijn - Voor veel mensen zó dichtbij en toch zó verrassend: het Zaanse Rietveld, bij de Alphense wijk Kerk en Zanen.
 

 

Zwemvierdaagse De Fuut

2 Jul 2018 - 18:00

Reeuwijk - De Zwem4daagse: een sportieve uitdaging of gezellig baantjes trekken. Doe gewoon mee (ook al trek je iedere dag je baantjes…) je ondersteunt hiermee ook het Zwembad De Fuut! Verdien je Zwem4daagse-medaille en geniet van de welverdiende traktaties, iedere dag weer beschikbaar gesteld door een andere ondernemer die De Fuut Zwem4daagse een warm hart toedraagt.

10 van Boreft

16 Jun 2018 - 09:00

Bodegraven - Het goede doel van 10 van Boreft 2018 is bekend! We vinden het heel tof om te kunnen melden dat we het Hospice Bodegraven-Reeuwijk dit jaar gaan steunen met een financiële bijdrage. Hospice Bodegraven-Reeuwijk is een nieuwe lokale organisatie die alle hulp goed kan gebruiken.

 

Vijf gloednieuwe fietsroutes in De Utrechtse Waarden

20 Apr 2018 - 23:00

Bodegraven - Er zijn 5 thematische GPS fietsroutes uitgezet, samen goed voor ruim 212 km fietsplezier. De routes verbinden de gemeenten Lopik, Oudewater, Montfoort en IJsselstein met elkaar en de thema’s vertellen het verhaal van de Utrechtse Waarden.

 

 

Proeflessen Freerunning

13 Apr 2018 - 23:00

Bodegraven - Turn-en Dansvereniging Heres is.m.i.v. april gestart met een extra uur Freerunning onder leiding van Joy Kreeft. Freerunning is een spectaculaire sport, die sterk in opkomst is. Je verplaatst je zo snel mogelijk over en met obstakels, dat kan met trucs en adembenemende salto's. 

OMNI scaters

10 Apr 2018 - 23:00

Alphen a/d Rijn  - De lente is begonnen, het is weer tijd om naar buiten te gaan: het zonnetje laat zich regelmatig zien. Dat is het signaal dat leden van de OMNI skaters de wieltjes weer laten rollen.

Inhoud syndiceren