Actie

Zwem4daagse in Bodegraven-Reeuwijk

13 Jun 2017 - 18:00

Bodegraven - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven – Reeuwijk organiseert de Zwem4daagse. De Zwem4daagse is een sportief evenement om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en gezond.

Dauwvaren op de Nieuwkoopse Plassen

25 Mei 2017 - 07:30

Nieuwkoop - Ben jij een vroege vogel? Dan zijn deze boottochten zeker iets voor jou! We varen in alle vroegte de Nieuwkoopse Plassen op. Geniet van de zonsopgang, rust en de stilte terwijl heel Nederland nog ligt te slapen.

Dauwzwemmen in Bodegraven

25 Mei 2017 - 07:00

Bodegraven - Op Hemelvaartsdag wordt er weer het jaarlijkse dauwzwemmen georganiseerd in het buitenbad van Sportcentrum De Kuil te Bodegraven.

Op donderdag 25 mei kan er van 07:00 tot 08:00 uur ontspannen baantjes gezwommen worden. Na het zwemmen staat er een heerlijk ontbijt klaar voor de deelnemers met koffie/thee en lekkere broodjes. Kosten zijn € 2,50 inclusief ontbijt.

Wateractiviteiten met De Zon

8 Jul 2017 - 08:00

Bodegraven - SSCB De Zon organiseert weer een aantal nieuwe Suntours activiteiten voor iedereen van 12 t/m 18 jaar, het is zomer en dus gaan we het water op!

 

 

Skatetoertocht.

28 Mei 2017 - 07:30

Alphen a/d Rijn - Wilt u een heerlijk rondje skaten langs de allermooiste plekjes in de Randstad? De Alphense skatevereniging OMNI SKATERS organiseert een landelijke skatetoertocht. De organisatie van OMNI SKATERS zet alles in het werk om u te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. Alle routes gaan over gladde en veilige verkeersluwe wegen. De vrije tochten van 12 km.(speciaal voor kinderen/gezinnen) of 35 km zijn aangegeven met duidelijke pijlen en u krijgt een routebeschrijving.

Start van de zwemvierdaagse in zwembad De Fuut

26 Jun 2017 - 18:00

Reeuwijk - Week 26 2017. Deze week staat in het teken van de zwemvierdaagse.

Wil je meedoen? Ga naar www.zwembaddefuut.nl voor meer informatie. Adres: Treebord 144, 2811 EK, Reeuwijk

PinksterVoetbalToernooi

5 Jun 2017 - 09:00

Bodegraven - Op Tweede Pinksterdag, 5 juni zal weer het traditionele KPJ Pinkstervoetbaltoernooi plaatsvinden bij VV ESTO. Naast gezellig genieten van het zonnetje (hopelijk) en een koude/warme versnapering, kun je dit sportief doen in de vorm van een lekker partijtje voetbal. Er is zowel een mannen- als een vrouwentoernooi!. Mannen spelen met een 11-tal en vrouwen in een 7-tal.

Kamerikse weteringloop

13 Mei 2017 - 09:00

Kamerik - Recreatieve hardloopwedstrijd en wandeltochten.

 

 

Vogels spotten in Flevoland-Zuid

21 Mei 2017 - 08:00

Alphen a/d Rijn - Een bezoek aan het Horsterwold staat op het programma van de Vogelwerkgroep van IVN Alphen aan den Rijn. Het Horsterwold - in het zuiden van Flevoland - is het grootste loofbos van Nederland. Genietend van de zang van zwartkop, grasmus, spotvogel, tuinfluiter en bosrietzanger geeft het spotten van wielewaal en koekoek de speciale tint aan deze tocht. De lepelaars en zilverreigers onderweg maken het plaatje compleet.

Unieke IVN vaartocht Windakkers Boskoop

25 Mei 2017 - 23:00

Boskoop - IVN Alphen aan den Rijn organiseert een unieke vaartocht langs de oude windakkers in Boskoop. Deze tocht wordt gehouden met een authentieke Boskoopse schouw met vaarboom (en buitenboordmotor). De route gaat langs oeroude houtakkers die de boomkwekerijen tegen storm beschermden. Deze windakkers - in Boskoop in totaal zo’n 12 kilometer - zijn als historisch cultuurgoed beschermd.

Inhoud syndiceren