Voetbal

Rohda ’76 tandeloos

21-10-2018 Woerden - Na een goede competitiestart - met zes punten uit twee wedstrijden - maakt Rohda ’76 nu een mindere periode door. Uit de laatste drie wedstrijden schraapten de Bodegravers slechts één schamel puntje bij elkaar. Nu kreeg een tandeloos elftal bij VEP een 2-0 nederlaag aan zijn broek. In de eerste helft waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij de 99-jarige thuisclub in de openingsfase de betere kansen liet

Gezelligheid weer troef bij Bedrijventoernooi OSB

18-06-2018 Bodegraven – Weer veel gezelligheid tijdens het Bedrijventoernooi van de jeu-de-boulesvereniging OSB. De 13e editie van het populaire evenement – afgelopen zaterdag - bracht 72 teams in actie. Dat waren er ten opzichte van vorig jaar - toen 100 - beduidend minder. Echter de organisatie had dan ook concurrentie van andere evenementen binnen onze gemeente. Onder het genot van een biertje en een warme hap werd er ook nog

Stephan Wahl beslissend voor Rohda ’76

10-12-2017 Moerkapelle - Met de loepzuivere trap van Stephan Wahl beschikt Rohda ’76 over een extra wapen om een wedstrijd te beslissen. Zoals afgelopen zaterdag tegen Moerkapelle. Dankzij drie voltreffers van de linksachter wonnen de Bodegravers uiteindelijk met 0-6. Wahl kan een bal over een meter of 50 meter op de stropdas van een medespeler leggen. Of achter een verbouwereerde keeper. Zoals na een krap half uur spelen.

Weer verlies en rode kaarten voor Bodegraven

03-10-2016 Cabauw – Veel tumult bij Cabauw-Bodegraven. Scheidsrechter Roodenburg moest zelfs een afkoelingsperiode inlassen om de gemoederen tot bedaren te krijgen. Dat gebeurde na hevige protesten bij Bodegraven nadat de leidsman bij 2-1 in het voordeel van Cabauw een Bodegraven-treffer van Ilias Hadi annuleerde. Bodegraven, dat door Midas Ruting nog de leiding nam, incasseerde niet alleen een nederlaag (2-1) maar ook 3 rode kaarten.

niet beschikbaar

CVC Reeuwijk winnaar van de eerste periode in de 3e klasse A

30-10-11 Reeuwijk - Met veel moeite, maar wel op eigen kracht, wist CVC Reeuwijk door winst op Perkouw (2-1) de eerste periodetitel te behalen. Van te voren was de opdracht al duidelijk: gewoon winnen, want dan is CVC 1 de periodekampioen.

WATERPOLO: Derde verlies op rij BZ&PC dames 1

01-02-10 Bodegraven-De damesploeg van HoogenboomTours/BZ&PC is er ook tegen Alliance niet in geslaagd punten te pakken. In Zaandam eindigde de wedstrijd tussen de nummer 3 en 4 van de landelijke 2e klasse in 5-2.

Auto raakt van talud

Bron: www.AD.nl
Bij een eenzijdig ongeval bij de oprit van de A12 tussen Bodegraven en Woerden zijn zaterdagochtend twee gewonden gevallen.

Aanrijding op de A12

Zaterdag 17 mei vond er rond 21.25 uur een aanrijding plaats op de A12 ter hoogte van Reeuwijk.
Inhoud syndiceren