Radio - TV

Sport Report: Sportportret Bodegraven Boxing Club (video)

09-12-2018 Bodegraven - Sport Report bracht een bezoek aan de Bodegraven Boxing Club. In deze videoregistratie het reilen en zeilen van de club. Met o.a. een interview met hoofdtrainer Robert Soeterbroek en jeugdkickbokster Fleur Broer. Bovendien een inkijkje hoe met veel plezier de jeugd de fijne kneepjes van het boksen en kickboksen wordt aangeleerd. Sport Report is weer een productie van André van Egdom die ook

Jubileumconcert Amici Del Canto groot succes

20-11-2018 - Bodegraven - Enkele weken terug, op 11 november stond het koor Amici del Canto in de Wilibrordus kerk voor een speciaal optreden. Om het 105-jarig jubileum van het koor te vieren werd een concert gegeven in een goed gevulde kerk samen met de Broncantorij uit Alphen a/d Rijn en enkele gastzangers. 

Radio Bodegraven heeft een registratie van dit optreden gemaakt welke op zondag 18 november is uitgezonden.

Deel 2 jubileumconcert Fabulous! en gemeenteraadvergadering op TV Bodegraven

11-11-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Vanaf zondagavond 11 november is ieder oneven uur het tweede deel van het jubileumconcert van Fabulous! te zien op TV Bodegraven. Woensdagavond is vanaf 20.00 uur de extra gemeenteraadsvergadering over huisvesting arbeidsmigranten live te zien en horen op TV en Radio Bodegraven. De agenda is hier te raadplegen.

Jubileumconcert deel 1 Fabulous! ieder oneven uur op TV Bodegraven

02-11-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Vanaf zondagavond 2 november is ieder oneven uur het eerste deel van het jubileumconcert van Fabulous! te zien op TV Bodegraven.

 TV Bodegraven is te ontvangen op;.

 

Inspraak gemeenteraad over huisvesting arbeidsmigranten live op TV en Radio Bodegraven

30-10-2018 - Bodegraven-Reeuwijk - Enkele initiatiefnemers van de twee appartementencomplexen voor arbeidsmigranten en bezorgde inwoners spreken woensdag 31 oktober vanaf 20.00 uur de gemeenteraad toe. De inspraak is live te volgen op TV en Radio Bodegraven. Kijk voor de ontvangsmogelijkheden bij tv/kabelkrant of radio..

Vrijwilligersmarkt en Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten op TV Bodegraven

15-10-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Deze week is ook op ieder oneven uur een verslag van de Vrijwilligersmarkt deel 2 en Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten met Bodegraafse en Reeuwijkse kaashandelaren te zien op TV Bodegraven.

TV Bodegraven is te ontvangen op;.

Sport Report: Najaarstriatlon TTB 2018 (video)

09-10-2018 Bodegraven - Zondag 7 oktober 2018 organiseerde Triathlon Team Bodegraven (TTB) voor de 33e keer de Najaarstriatlon. Voor de eerste keer vond het evenement plaats bij Fort Wierickerschans. Sport Report maakte een tv-registratie van de 1/4 triatlon met de finish in de binnenplaats van het fort. Sport Report is weer een productie van André van Egdom die ook weer het camerawerk en de montage voor zijn rekening nam.

Gouden kaas, Vrijwilligersmarkt, Triatlon en commissie Ruimte op TV Bodegraven

08-10-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Deze week is vanaf zondag 21.00 uur op ieder oneven uur "Gouden kaas" en deel 1 te zien van de vrijwilligersmarkt die afgelopen zaterdag in het Evertshuis werd gehouden. Vanaf dinsdag 19.00 uur is ieder oneven uur een verslag te zien van de triatlon die afgelopen zondag door TTB werd georganiseerd. De vergadering van de commissie Ruimte wordt woensdag vanaf 20.00 uur live uitgezonden vanuit de raadszaal. Aan de orde komt onder andere de herinrichting van de Zoutmansweg en Raadhuisweg. Kijk hier voor de agenda.

Borefts Bierfestival opnieuw groot succes (TV + Foto)

22-09-2018 Bodegraven - Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september had Brouwerij de Molen een jubileum te vieren! Voor de tiende keer werd het Borefts Bierfestival georganiseerd en opnieuw waren beide dagen volledig uitverkocht.

Kijk bij TV Bodegraven op de oneven uren naar ons verslag of lees hier meer over de verschillende specialiteiten die te proeven waren.

Kaascorso aanstaande donderdag live op TV Bodegraven

09-09-2018 Bodegraven-Reeuwijk - TV Bodegraven zendt op 13 september vanaf 18.50 uur de bekendmaking van de kaaskoningin en haar hofdames live uit op TV Bodegraven. De uitzending wordt vervolgd met een tv-verslag van het kaascorso vanaf de Vrije Nesse tot en met het defilé op het Raadhuisplein.

Inhoud syndiceren