Overig

Evertshuis podiumcafé

7 Dec 2018 - 21:00

Bodegraven - Voor Evertshuis podiumcafé toveren we de theaterzaal van het Evertshuis om tot het gezelligste podiumcafé van het Groene hart. Kleinschalig met knusse zitjes waar je gezellig met je vrienden kunt borrelen maar ook met voldoende ruimte om een dansje te wagen. Deze eerste editie zul je muzikaal vermaakt worden door Beter Music en De Bende van Éliënde.

Crea Weekend in De Broodfabriek

24 Nov 2018 - 10:00

Rijswijk - De Broodfabriek in Rijswijk wordt weer omgetoverd tot dé plek waar iedere creatieveling zijn/haar hobby-hart kan ophalen. Op dit feestje zijn alle creatieve hobby’s vertegenwoordigd, denk aan Planners & Journals, scrapbooken, kaarten maken, sieraden en handwerken.

Lunch voor weduwen en weduwnaars

25 Nov 2018 - 12:00

Gouda - Zondagen zijn voor weduwen en weduwnaars vaak moeilijke dagen. Zij zien op die dag andere mensen samen op familiebezoek gaan, een wandeling maken etc. iets wat zij vaak in het verleden met hun partner deden.

 

Pietendisco De Zon

24 Nov 2018 - 19:00

Bodegraven - Het is weer zover, de schoenen mogen weer bijna worden gezet want Sinterklaas komt naar het land. En dat moet natuurlijk worden gevierd. Ben je tussen de 4 en 12 jaar dan is dit feest voor jou. Vieren doen we samen en het liefst met zoveel mogelijk hulppieten.

Kerstwandeling met toneel, zang en dans

15 Dec 2018 - 17:30

Bodegraven - De wandeling vindt plaats in groepen van circa 75 - 100 personen. Om 17.30 uur start de eerste groep. Vervolgens start er ongeveer iedere 8 - 10 minuten een nieuwe groep. Je bepaalt dus zelf welke tijd je het beste uitkomt. De laatste groep start om 20.30 uur. De lengte van de route is 2 kilometer en de wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Life event Reeuwijk

24 Nov 2018 - 11:00

Reeuwijk - Goed voor jezelf zorgen is het allerbelangrijkste. En goed voor jezelf zorgen doe je door te bewegen, gezond te eten, leuke dingen te doen, maar vooral tijd voor jezelf te maken. Tijdens dit event heb je even tijd voor jezelf. Onder het genot van koffie en thee, krijg je heel veel tips en informatie over hoe je simpel en snel je huis kunt schoonmaken,

Kijk, proef en beleef GOUDasfalt

2 Dec 2018 - 09:00

Gouda - Bekijk boomstamtafels en -producten van lokaal hout bij Depot24, snuffel tussen de vintage meubels en typemachines in de blauwe loods van wievanZoetHout, kom proeven van vers

Im-Pact jongerendienst

18 Nov 2018 - 20:00

Bodegraven - Een interkerkelijke jongerendienst met als spreker Andre Groenewegen. Het thema van de dienst: This is not our home.

Op 18 november 2018 in de Salvatorkerk Bodegraven! Aanvang 20.00 uur. Kijk op facebook Impact

 

Sunday Half Hour (SHH), kerkdienst van een half uurtje

18 Nov 2018 - 11:30

Bodegraven - Thema van de dienst: ,Leeuwen, vuur, uitleggen van dromen, het klinkt als een avontuurlijk leven in het circus. Maar het leven van Daniel heeft misschien wel meer overeenkomsten met je eigen leven dan je in eerste instantie kunt zien. Hoe goed ken jij Daniel' En neem deze dienst je smartphone mee, die zul je nodig hebben!

 

 

Alzheimer Café

19 Nov 2018 - 19:15

Reeuwijk - Marieke de Goede van Alzheimer Nederland zal, onder leiding van de gespreksleider Odile Jaspar, spreken over het Project Dementievriendelijke Samenleving. Waarom is dat belangrijk? Wat houdt het project in en hoe denken we met elkaar te komen tot een dementievriendelijke samenleving? Het is een onderwerp dat ook de aandacht heeft van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk!

 

 

Inhoud syndiceren