Overig

Veilig op weg met uw rollator

8 Mei 2017 - 15:30

Nieuwerbrug - De rollator is al lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dagelijks zien we er tientallen aan ons voorbij trekken. De één zwaar voortgeduwd de ander soepel voortrollend precies waarvoor de rollator bedoeld is. Welzijn onze Zorg organiseert in samenwerking met de buurtsport de training Veilig op weg met uw rollator. Nelly Pijper oefentherapeut Cesar geeft les en geeft vele handige tips en trucs rondom de rollator.

Kidsmiddag Inloophuis

3 Mei 2017 - 14:30

Woerden - Woensdagmiddag 3 mei verzorgen we een fijne ontspannen middag waarop we weer voor jullie klaar zitten. Voor degenen die hun verhaal kwijt willen is er altijd een luisterend oor. Je bent van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom! Ook wanneer je gewoon eens even een kijkje wilt nemen of deze middagen wat voor jou zijn.

‘Vraagbaak voor mensen die leven met de dood’

5 Mei 2017 - 23:00

Gouda - Voor mensen die van hun arts hebben gehoord dat zij een beperkte levensverwachting hebben, lijkt de wereld even stil te staan. Angst, zorgen en vragen zijn dan een logisch gevolg. Voor alle vragen op praktisch en emotioneel gebied in deze periode is er de ‘Vraagbaak voor mensen die leven met de dood’ van ZorgBrug. Bij deze Vraagbaak van ZorgBrug beantwoordt een gespecialiseerd verpleegkundige telefonisch of per e-mail vragen over bijvoorbeeld welke zorg mogelijk is en hoe deze aangevraagd kan worden.

Expositie zelfgebouwde modellen van stoommachines

20 Mei 2017 - 09:00

Bodegraven - Leden van de modelbouwvereniging Ouwe Rijn en Gouwe exposeren  zelfgebouwde modellen van stoommachines, molens en schepen. De leden van de modelbouwvereniging vertellen graag alles over het bouwen van de modellen. De modelbouwers kunnen ook uitleggen hoe de stoommachines werken.

Nachtegalen excursie

9 Mei 2017 - 21:00

Reeuwijk/Wassenaar - IVN organiseert een nachtegalen excursie in duingebied.

 

De eerste Bodegraafse Streekmarkt van 2017

29 Apr 2017 - 10:00

Bodegraven - De Bodegraafse Ondernemersvereniging (BOV) organiseert dit jaar op de laatste zaterdagen van de maand iets extra’s: de Superzaterdag! Dit betekent voor de maanden april t/m september dat dit samenvalt met de Streekmarkt.

 

Sketchcrawl - laten we tekenen

22 Apr 2017 - 13:00

Gouda - Sketchcrawl Gouda tekent bij Museumhaven Gouda. Iedereen die van tekenen houdt is van harte welkom om mee te doen: het maakt niet uit wat je leeftijd is en hoe je tekent.

Weidevogels kijken met de boswachter

23 Apr 2017 - 14:00

Woerdense Verlaat - In het voorjaar is het een drukte van jewelste in het leven van de weidevogel. Ze bouwen hun nesten en maken spectaculaire baltsvluchten in de lucht. Ondanks dat het slecht gaat met weidevogelstand, zijn ze toch nog volop te vinden in polder De Bovenlanden, een natuurgebied grenzend aan de Nieuwkoopse Plassen.

Wandel 3daagse Irishof

12 Jun 2017 - 14:00

Gouda -De tiende editie van de befaamde wandel 3daagse staat voor de deur. Het belooft weer een groot feest te worden. Op maandag 12, dinsdag 13, en donderdag 15 juni kunnen de ouderen van Irishof samen met een vrijwilliger de natuur in trekken.

Gratis proefritjes met de BuddyBike!

19 Apr 2017 - 10:30

Bodegraven - De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets waar jongeren en ouderen, die niet zelfstandig kunnen fietsen als “Gast” samen met een Biker een toertochtje kunnen maken.

 

Inhoud syndiceren