Overig

Tuinmarkt

9 Sep 2017 - 10:00

Alphen a/d Rijn - Tuinplanten ruilen of kopen, pompoenen, jams, keramiek, houten decoraties, kaas, kaarten, wijn, bloemstukje maken in een pompoem, roken van paling, koffie, thee. Verder is er een ruiltafel gereserveerd. Dus als je enkele stekken of zaden uit je tuin meeneemt, dan kunnen deze op de ruiltafel van eigenaar wisselen.

GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk

24 Aug 2017 - 20:00

Bodegraven - De politieke partij Groenlinks houdt een algemene ledenvergadering voor leden en sympathisanten. Het thema is vooral gericht op de komende gemeenteraadsverkiezing in maart 2018 met discussie over programma en kandidaten.

Pasar Malam in Savelberg

26 Aug 2017 - 12:00

Gouda - Tijdens de Pasar Malam kunt u struinen langs de vele kraampjes en genieten van Indonesische lekkernijen, optreden van dans en muziek en nog veel meer verrassingen.

 

Kerkopenstelling van de Adventskerk

2 Sep 2017 - 12:00

Alphen a/d Rijn - Voor de laatste keer van dit zomerseizoen zal de Adventskerk de deuren openzetten. Hebt u de preekstoel al eens van dichtbij bekeken, met het prachtige houtsnijwerk? En het schitterende glas-in- loodraam? Een gastvrouw of –heer zal daar graag over vertellen en over de andere bijzonderheden in het interieur.

Word museuminspecteur in Verzetsmuseum

23 Aug 2017 - 23:00

Gouda - Word museuminspecteur in Verzetsmuseum Zuid-Holland en maak kans op mooie prijzen! Alle kinderen tot en met 12 jaar oud kunnen museuminspecteur worden!  Kom bij ons langs en laat je mening horen. Er ligt een tablet klaar met daarop een vragenlijst die je kunt invullen. Op die manier kun je laten weten wat jij van het museum vindt.  Iedereen die meedoet krijgt na afloop een vel met leuke tattoos.

Open Monumentendag Alphen a/d Rijn

9 Sep 2017 - 10:00

Alphen a/d Rijn - Zaterdag 9 september a.s. is het weer Open Monumentendag en tevens Nationale Orgeldag. In alle kernen van de gemeente Alphen aan den Rijn wordt hieraan deelgenomen met veel geopende monumenten voor bezichtiging, bovendien zijn er in alle kernen (behalve Benthuizen en Hazerswoude-Rijndijk) gratis historische wandelingen. Absolute topper is de éénmalige openstelling van de voormalige Vruchtensappenfabriek in Alphen, mét rondleiding.

Vrouwenkoor Fabulous!

29 Aug 2017 - 20:00

Bodegraven - Terugkijkend op een druk en wervelend seizoen met sfeervolle concerten zoals o.a. in Woerden en in Zwammerdam staan de ca. 70 dames van het koor Fabulous! weer in de startblokken om te beginnen met het nieuwe seizoen dat vol staat met fabuleuze concerten zoals o.a. in december het jaarlijks terugkerende kerstconcert en in 2018 een jubileumconcert om het 10-jarig jubileum van het koor te vieren.

Braderie - Ipse de Bruggen

2 Sep 2017 - 11:00

Zwammerdam - Ipse de Bruggen organiseert een Braderie op het terrein van Hooge Burch, Spoorlaan 19 te Zwammerdam.

 

 

 

Viering 100 jaar Brugkerk

10 Sep 2017 - 00:30

Nieuwerbrug a/d Rijn - Officiële viering 100 jaar Brugkerk, Bruggemeestersstraat 14, 2415 AA Nieuwerbrug. In een feestelijke dienst willen we daar dan in dankbaarheid aandacht aan besteden. Naast de eigen voorganger Nathan Noorland zullen ook de oud-predikanten Erick Versloot en Jos Aarnoudse hun medewerking aan deze dienst verlenen.

Smullen van het Groene Hart

20 Aug 2017 - 23:00

Bodegraven - Ontdek al struinend de lekkerste streekproducten tijdens een heerlijk landelijk dagje weg. Het is natuurlijk fijn om lekker te struinen of te fietsen langs de mooiste plekjes in het Groene Hart zoals de Reeuwijkse Plassen,

 

Inhoud syndiceren