Concert

Pleinconcert Muziekvereniging Oefening Baart Kunst

1 Jul 2017 - 16:00

Driebruggen - Muziekvereniging Oefening Baart Kunst Driebruggen geeft een pleinconcert als afsluiting van het muzikale seizoen. Het concert wordt gegeven op de Lindelaan. De aanvangstijd is 16.00 uur. Ook vindt dan de Grote Verloting plaats van de loten die u misschien in de afgelopen weken hebt gekocht.

Arti Alphen geeft zomerse concerten

1 Jul 2017 - 12:30

Alphen a/d Rijn - Harmonie Arti sluit het seizoen altijd af met zomerse concerten ergens in Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 1 juli spelen opleidingsorkest Jong Arti, de Swingband P’Arti en de concertharmonie Groot Arti tussen 12.15 en 15.00 uur op het Rijnplein. Mocht het weer niet meewerken, dan speelt Arti van 13.30 tot 15.00 uur in de Adventskerk.

Jostiband Orkest t met Willeke Alberti

28 Okt 2017 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert een bijzonder “vriendenconcert” waarin het Jostiband Orkest uit Zwammerdam de hoofdrol speelt. Deze muzikanten, bekend van optredens in de Ziggo Dome en op het Alphens Zomerspektakel, spelen vol plezier en passie een afwisselend repertoire.

 

 

Dubbelconcert The Good Brothers & Change of Key

26 Aug 2017 - 20:00

Haastrecht - De uit Canada afkomstige band The Good Brothers & Het Goudse Trio Change of Key geven een dubbelconcert in Theater Concordia.

 

 

Drum & Slagwerkspektakel

1 Jul 2017 - 14:30

Bodegraven - De slagwerkdocenten van het Muziek Collectief Bodegraven nodigen u allen van harte uit te komen kijken en luisteren naar het MCB Drum & Slagwerkspektakel 2017.

 

Benefietconcert in de Sint Jan

1 Jul 2017 - 20:00

Gouda - Verzetsmuseum Zuid-Holland organiseert het benefietconcert Vrede en Verdraagzaamheid in de Goudse Sint Jan. Op het gevarieerde programma staan de regimentsfanfare Bereden Wapens en de sopraan Anja van Engeland. De huidige stadsdichter Hanneke Leroux draagt enkele gedichten voor.

 

 

Zomerconcert landgoed Hooge Burch

29 Jun 2017 - 19:00

Zwammerdam - Op landgoed Hooge Burch van Ipse de Bruggen in Zwammerdam vindt het jaarlijks zomerconcert plaats. Thema van dit jaar is: “Van feest tot feest”. Tijdens het concert zullen alle koren van het landgoed zich presenteren.

 

MCB Einduitvoering en Samenspel Play-in(aanm. t/m 15 juni)

17 Jun 2017 - 21:58

Bodegraven - Zaterdagmiddag 17 juni organiseert het Muziek Collectief Bodegraven de jaarlijkse Einduitvoering. Iedereen is van hartelijk welkom bij de Play-in, zowel de leerlingen van het MCB als ook muzikanten van buiten het MCB. Dit laagdrempelige evenement is leuk voor alle muzikanten die graag eens met andere muzikanten willen samenspelen. 

Koor Fabulous! met Prince in de Woerdense Haven

9 Jun 2017 - 20:00

Woerden - Het Excelsior orkest, het combo (pianist, gitarist en bassist) en het Bodegraafse koor Fabulous! geven de Woerdense Nachtburgemeester, maar ook de 7 andere solisten vleugels bij hun optredens.

 

Kamermuziek in Studio Oosterman

11 Jun 2017 - 12:00

Aarlanderveen - De serie koffieconcerten van dit seizoen wordt afgesloten door een aantal verschillende ensembles. Bij deze editie maken vijf ensembles hun opwachting: Koperkwintet Brandweerharmonie Bilthoven,

 

Inhoud syndiceren