Theater of film

Meester Kikker

1 Mrt 2017 - 14:00

Bodegraven - Het Evertshuis vertoont de jeugdfilm ‘Meester Kikker’ voor kinderen van 6 jaar en ouder. Een leuke spannende film voor in de voorjaarsvakantie. Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Kikker staat namelijk op zijn kop als blijkt dat hun meester soms in een kikker verandert. Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Absolutely Fabulous The Movie

2 Mrt 2017 - 20:30

Bodegraven - Jennifer Saunders en Joanna Lumley zijn samen te zien als het iconische duo Edina en Patsy in Absolutely Fabulous The Movie.

 

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

1 Mrt 2017 - 20:00

Gouda - Op 30 september 2017 is het precies 25 jaar geleden dat het huidige pand van De Goudse Schouwburg werd geopend. Dit wordt aangegrepen om van 2017-2018 een extra feestelijk theaterseizoen te maken. De start van het seizoen is direct heel bijzonder; het Grootste Zwanenmeer ter Wereld komt op dinsdag 12 en woensdag 13 september 2017 naar Gouda.

Disney Prinsessenfilms!

28 Feb 2017 - 14:00

Gouda - Speciaal voor de voorjaarsvakantie vertoont Cinema Gouda vier Disney klassiekers met prinsessen in de hoofdrol. Voor slechts 5 euro per ticket per film kunnen de bezoekers naar Frozen, Belle en het Beest, Aladdin en De Kleine Zeemeermin!

Van alle vier de films wordt de Nederlandse versie vertoond in 2D. Frozen en Aladdin zijn voor kinderen vanaf 6 jaar en Belle en het Beest en De Kleine Zeemeermin zijn geschikt voor alle leeftijden.

Toneel: Een kwestie van smaak

24 Mrt 2017 - 20:00

Bodegraven - Flaschback94 speelt op 24 en 25 maart 'Een kwestie van smaak'. Het stuk draait om twee kledingwinkels. Het is een blijspel in drie bedrijven dat traditioneel wordt omlijst door het eigen combo en koor van Flashback.

Jeugdmusicalkoor Applaus – De kleine Prinses

18 Mrt 2017 - 19:30

Bodegraven - Deze hartverwarmende musical met meeslepende muziek van Auke Pol is een voorstelling voor jong en oud, kortom een echte familievoorstelling. Het Jeugdmusicalkoor Applaus koor komt uit Vlaardingen en bestaat uit ca. 40 meisjes en jongens tussen de 9 en 18 jaar.

LOS Muziektheater – Vast

17 Mrt 2017 - 20:30

Bodegraven - Houd je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de dertig jaar oud en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

Girls Night Out

18 Feb 2017 - 18:30

Gouda - Goed nieuws voor alle jonge dames in Gouda en omgeving: op zaterdag 18 februari is er weer een Girls Night Out in Cinema Gouda! Dit keer met de romantische film The Space Between Us. Vanaf 18:30 is de inloop waar de meiden worden ontvangen met een welkomstdrankje. Om 19:00 uur start de film en na afloop ontvangen ze een coole goodiebag! Info: www.cinemagouda.nl

Film  - The Space Between Us. Wat te doen als je mijlenver - letterlijk tientallen miljoenen kilometers - verwijderd bent van je geliefde?

Film - “Komische Western”

24 Feb 2017 - 20:00

Bodegraven - Uitverkochte bioscoopzalen in 1965 met Jane Fonda als Cat Ballou, een jonge vrouw die Kid Shelleen (Lee Marvin) inhuurt om haar vader tegen de kwaadaardige revolverheld Tim Strawn (dubbelrol van Lee Marvin) te beschermen. Helaas komt Cat erachter dat Kid niet altijd even betrouwbaar is en wel altijd even dronken. Ondanks Cat's inspanningen wordt haar vader vermoord en om wraak te nemen wordt Cat zelf een outlaw met haar dronken vriend als kameraad. Lee Marvin won voor zijn dubbelrol in 1965 de Oscar® voor Beste Acteur.

Film ‘Elle’ van Paul Verhoeven

16 Feb 2017 - 20:30

Bodegraven - De film ‘Elle’ van Paul Verhoeven wordt een gedurfde zwarte komedie genoemd en is donderdag 16 februari om 20.30 uur te zien in het Evertshuis. Elle is met een Golden Globe bekroond. De film is een Franse productie vol drama en spanning, maar ook met humor.

Inhoud syndiceren