Vechtpartij na gooien sneeuwbal

29-12-09 Een 21-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Reeuwijk hebben aangifte gedaan voor mishandeling. Dit vond plaats op zondag 27 december om 23.15 uur aan de Goudseweg in Bodegraven.

De man en vrouw stonden op het parkeerterrein van Mc Donalds te wachten op hun bestelling, toen er een sneeuwbal tegen de auto werd gegooid. De man zag dat een jongen uit een auto achter hen dit had gedaan. Hij stapte uit om te vragen waarom hij dit deed, waarna de jongen met een vriend op de 21-jarige man afliep.

De man voelde zich bedreigd en gaf één jongen een duw, waarop zij hem begon te slaan en te schoppen. Toen de man op de grond viel, gingen zij door met schoppen en slaan.

De vrouw stapte uit de auto en probeerde de jongens van de man af te trekken. Hierop werd zij ook geslagen. Een aantal meisjes stopten het gevecht door de jongens van de man af te trekken.
De politie doet verder onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen via 0900-8844.