Muziekdocent Emmy Schaling in Gast van de Week

9 Jul 2018 - 11:54

Bodegraven-Reeuwijk - Muziekdocent Emmy Schaling is maandagavond 16 juli te gast in het radioprogramma Gast van de Week dat om 20.00 uur wordt uitgezonden op Radio Bodegraven  Zij is muziekdocent bij Muziek Collectie Bodegraven ( MCB) in het Evertshuis, waar zij Cello- en kamermuziek lessen geeft aan volwassenen.

Emmy geeft cello lessen aan kleuters van 5 en 6 jaar. Naast de Cello lessen geeft Emmy ook cursussen Spelen met muziek en ontdek je intrument. De cursussen Spelen met muziek en Muziek-oriëntatie worden gegeven aan groepjes kinderen vanaf 4 jaar en vanaf 6 jaar. Spelenderwijs maken kinderen kennis met de verschillende facetten van muziek maken. Er wordt gezongen en muziek gemaakt met Orff- instrumenten.

Ook is Emmy muziekdocent van verschillende basisscholen. Dit alles wordt een mooi en interessante uitzending, die u zeker niet mag missen. Er wordt tussen de interviews door ook muziek gedraaid, maar Emmy gaat zelf ook iets spelen.

Luisteren dus op maandagavond 16 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur op Radio Bodegraven. De herhaling is op dinsdagavond 17 juni om 22.00 uur en zonagavond 22 juli om 19.00 uur.