Jubileumshow 80 jaar BZ&PC

03-07-2018 Bodegraven - BZ&PC bestaat dit jaar 80 jaar en dat vierde de synchroonzwemafdeling zaterdag 30 juni met een spetterende jubileumshow. Dit keer geen jurypanels langs de badrand, maar in het uitverkocht zwembad ‘De Kuil’ zat publiek dat vermaakt wilde worden. Op het nummer ‘Let me entertain you’ opende de synchroonzwemsters de jubileumshow. Niet alleen het publiek genoot, ook voor de zwemsters was het één groot feest.

Alle uitvoeringen van afgelopen seizoen kwamen nog een keer voorbij ook waren er diverse nummers speciaal voor deze show ingestudeerd. Naast de nummers van de zwemster van de syncrhoonzwemafdeling van BZ&PC kwamen er diverse verassingsacts voorbij. Zo zwom het Nationaal duet (Noortje en Bregje de Brouwer) hun duet.

Ook zwommen twee trainsters een duet in de categorie masters. Het heren waterpoloteam kreeg de lachers op hun hand. Zij beweerden het hele seizoen geoefend te hebben op hun uitvoering en ambities te hebben, om net als Noortje en Bregje naar de Olympische spelen in Tokio te gaan. Het was leuk geprobeerd, maar het talent van deze heren ligt duidelijk bij het waterpolo. Op het einde van het swingende slotnummer kwamen alle trainsters het podium op en werd onder luid applaus de show afgesloten.
 

 
► Scene uit de jubileumshow 80 jaar BZ&PC.