MCB Einduitvoering

30 Jun 2018 - 12:30

Bodegraven - Het Muziek Collectief Bodegraven organiseert de jaarlijkse Einduitvoering in het Evertshuis te Bodegraven. Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseren we ook dit keer weer een Ensemble & Samenspel Play-in voorafgaande aan deze MCB Einduitvoering.

Iedere muzikant is van hartelijk welkom mee te doen met deze Play-in, zowel de leerlingen van het MCB als ook muzikanten van buiten het MCB. Er is plek voor strijkers, blazers, gitaristen, pianisten en slagwerkers. Dit laagdrempelige evenement is leuk voor alle muzikanten die graag eens met andere muzikanten willen samenspelen. Als MCB docenten vinden we dat samenspel ontzettend belangrijk is voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen maar vooral ook omdat samen muziek maken het plezier in het musiceren vergroot.

Op zaterdagmiddag 30 juni 2018. De Play-in is van 12:30 tot 14:30 uur. Inschrijven hiervoor kan via contactformulier op onze website o.v.v. naam, instrument en aantal jaren les. Deelname is gratis. Aansluitend op de Play-in start om 15:00 de jaarlijkse MCB Einduitvoering. Tijdens dit concert, gegeven door onze leerlingen, wordt er ook door het Play-in ensemble/orkest een presentatie gegeven.