Expositie Hoek 29

30 Jun 2018 - 10:00

Bodegraven - Drie uiteenlopende gastexposanten zijn te zien bij Hoek29. De expositie kunt u bezichtigen tot van 19 juni tot en met 30 juli 2018. Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee, Marian de Jong en Corrie Voordouw.

 


Hoek29, Markstraat 29, Bodegraven. Openingstijden: dinsdag 10:00 - 14:-00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Exposanten:

Marjoke Reinink
De beelden van Marjoke Reinink herken je aan een zeer gladde afwerking met strakke lijnen. Door in haar beelden houding en uitdrukking levensecht te verbeelden, soms met een vleugje humor, kent haar werk een grote aaibaarheid.
In haar atelier in Breukelen werkt zij dagelijks aan nieuwe onderwerpen, werkt zij
nieuwe technieken uit en geeft zij les aan enthousiaste boetseerliefhebbers.

José Helder
José van den Helder- van Oudenallen exposeert geschilderde portretten. Regelmatig terugkerend schildersmodel is haar nichtje Isa. Op deze expositie zie je haar op meerdere momenten geschilderd vanaf klein meisje tot aan de tienerleeftijd. Naast haar werk als kunstschilder organiseert José kleinschalige schildervakanties en workshops ‘’en plein air’’ schilderen waar ze je de geheimen van het schilderen laat ontdekken. Kijk op www.helderkunst.nl om te zien wat haar inspireert.

Alice Zitman
Alice Zitman maakt (vooral) 3-dimensionaal werk. Vaak" beeldhouwt” ze met textiel of ze verwerkt materialen als metaaldraad en videotape in traditionele technieken als breien en haken. Omdat zij zich graag laat inspireren door het materiaal en de mogelijkheden daarvan wil onderzoeken, is haar welk vaak heel verschillend.