RVC ’33 gaat voor allerlaatste kans!

2018-06-14 Reeuwijk-Dorp - Zondagmiddag moet het gaan gebeuren! Na de mislukte poging vorige week zich weer voor volgend seizoen de 1e klas in te spelen, krijgt RVC ’33 a.s. zondagmiddag de allerlaatste kans om dat alsnog te doen. Na het 1-2 verlies tegen VUC afgelopen zondag was er uiteraard verslagenheid bij RVC ’33, maar die veranderde al snel in vastberadenheid om de handhaving in extremis alsnog te realiseren.

Op Kaagjesland ontvangen de Reeuwijk-Dorpers daarvoor als tegenstander CVV Zwervers. Ook de Capellenaren gaan voor hun laatste kans voor promotie naar de 1e klas. Zij verloren vorige week in de finaleronde op eigen veld met 0-3 van GLZ Delfshaven. Wat weten we eigenlijk van CVV Zwervers?

De club heeft zo’n 750 leden en rond de 55 teams. Trainer van het 1e elftal is de welbekende Adri van Tiggelen, oud profvoetballer, ooit o.a. actief bij Sparta. Vanaf 2014 speelde de club in de 1e klas. Vorig seizoen degradeerde de club weer naar de 2e klas en men hoopt volgend seizoen toch weer in de 1e klas te kunnen uitkomen. In het verleden heeft CVV Zwervers o.a. André Hoekstra, Nick Viergever, Bart Latuheru en Rinus Terlouw voortgebracht. En dat zijn niet de minste namen.

Zondagmiddag rekent RVC ’33 als vanouds op een horde eigen supporters om de ploeg in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen aan te moedigen. Die steun zal intens zijn! Heel Reeuwijk-Dorp gaat voor hun 'polderjongens'. De wedstrijd begint zondagmiddag om 14.30 u. Bij winst handhaaft RVC ’33 zich in de 1e klas. Bij verlies dalen de Reeuwijk-Dorpers af naar de 2e klas.
 

• Het live sportprogramma Gouwestad Sport van de gezamenlijke omroepen RTV Gouwestad, RTV Bodegraven en MidlandFM is inmiddels op reces. Het is nog onduidelijk of de wedstrijd nog live te volgen is bij Radio Bodegraven.
 

• UPDATE 16/06: De wedstrijd is LIVE te volgen bij radio Bodegraven.

• Bericht: André van Egdom

 
► Verslagenheid bij RVC en op de achtergrond de feestvreugde bij VUC. RVC is vastberaden een dergelijk tafereel a.s. zondag tegen CVV Zwervers te voorkomen. (Foto: Leo Ernst)